Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość cigallina

odmowa wspolzycia

Polecane posty

Gość cigallina

Mam pewien problem jestem w zwiazku od osmiu lat i moj facet chce abysmy codziennie bezwzgledu na pore i okolicznosci uprawiali seks.NIe liczy sie czy ja mam ochote,tz musze ja miec bo on ja ma. Jak odmawiam to on sie obraz nie odzywa i zazwyczaj dochodzi do klutni. Co o tym sadzicie

Gość magicelle
A czym jets miłosc? nie egozimem prgnieniem dobra drugiej osoby.Ty powinnas zrozumiec jego on ciebie:) mysle ze kompromis u kochajacych sie osob jets jak najbardziej do zrobienia;) Kiedys takiej parze seksuolog radził spanie w osobnych łozkach. I byli szczesliwi bo spali razme w weekendy i kazde miało ochote:) Z kolei u innych ta rada moze sie nie sprawdzic. Jak maz ma władczy charakter nie zgodiz sie na to. Chocby tak na złosc:)

Gość rypin
ja bymm taką sukę co nie daje rzucił w try miga

Gość ttttaaaq
rypin a ktora by cie chciala:p

Gość cigallina
problem, ze on nie chce recznie ja mam byc chetna i chciec bo on chce

Gość cigallina
wladczy charakter to on ma ,a ja mam robic to co on chce nie inaczej mam chciec zawsze bo jak nie to uraga mi i szydzi ze mnie jak tak moze? a mowi ze kocha

Gość cigallina
zadna z was nie ma tego typu problemow ? ze swoim partneren? Tak wspaniale dogadujecie sie.Czy to wstydliwy temat?

Gość nie bedziesz tego robiła
wtedy kiedy on chce to znajdzie sobie kochankę

Gość Mój facet ...
ma ochote na sex zawsze, o kazdej porze dnia i nocy, ale co z tego ..., on wie, że na pewno nie bedę na każde jego zawołanie i musi się z tym pogodzić. Do tanga trzeba dwojga i koniec :-D Sex jest ważny w związku, ale nie najważniejszy. Jesteśmy ludźmi, a nie zwierzętami. Ludzie potrafią kontrolować swój popęd seksualny, a juz na pewno mężczyzna dojrzały, odpowiedzialny. Nie rozumiem jak twój facet może z ciebie się naśmiewać i szydzić, to jakiś idiota - wybacz. Nie pozwalaj mu na to, nie bądź na każde jego zawolanie, na pewno tym nie przytrzymasz go przy sobie, juz nie mowiąc o tym jak mu przyjdzie ochota na sex kiedy ciebie nie ma... to co ... uwazasz, że dochowa wierności, jak nie umie zapanowac nad swoim popędem ? Nie wolno nikogo do niczego zmuszać, ani do miłości, ani do sex-u - pamiętaj o tym :-D

Gość To nie jest wstydliwy
temat, tylko nie to forum ... proponuje ŻYCIE EROTYCZNE :-D

Gość cigallina
TEMAT PRZENIESIONY NA FORUM - ŻYCIE EROTYCZNE