Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość margaretaaaaaaaa

Co robic pomózcie bo juz sama nie wiem!!!??

Polecane posty

Gość margaretaaaaaaaa

MAM 165cm i waze 49 kg!!!Wszystko co jem idzie mi w tyłek i brzuch a rece i piersii pozostaja bez zmian!!Biustu prawie nie widać(:((:(:(:A im wiecej jem tym wiekszy tyłek rosnie!!nie wiem juz co robic??!?!!tyc jeszcze jak takie efekty!!!!!Ale od pasa w duł wygladam chudo!!!Dlaczego tak mam??

Gość bo masz taki typ budowy
i nic na to nie poradzisz nie wpierdalaj na siłe licząc na cud (powiekszenie biustu) tylko pogódź się z tym jaka jesteś i ciesz sie życiem, bo jest za krótkie na takie bezsensowne zamartwianie się moze odwiedź najbliższe schronisko dla bezdomnych zwierzaków?:)

Gość nie wiem o co chodzi
ale jak sie odchudzałas to i ci spadly piersi to Ci tak zostanie:( ale jezeli uwazasz ze przy tym wzroscie masz gruba dupe to nie uwierze bo ja mam ten sam wzrost i czesto spadam do takiej wagi i wygladam chudo....:O

Gość ło jezu
margaretaaaaaaaa! ja mam tak samo, z tym, ze wzrostu mam 168 cm. powoli zaczynam sie z tym godzic-mamy juz takie figury i nic chyba nie da sie z tym zrobic. Moja kolezanka np. od pasa w dol jest szczuplutka (bioder nie ma prawie) a biust ma dosc spory. aaa i rece tez -niezbyt to wyglada ale przynajmniej cycki ma. Mi wprawdzie az tak moj tylek nie przeszkadza, chociaz jest taki malo ksztaltny jakby, wiec od pon. smigam na silke i cwiczyc bede-moze sie uwypukli choc troche. a co do cyckow-to masakra-gdyby tak chcialy jeszcze urosnac... ale juz chyba nie da rady-za stara jestem...