Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zapytanie notabene

ile powinien ważyć facet

Polecane posty

Gość zapytanie notabene

aby mógł się kochać z kobietą. Tak z ciekawości pytam. Bo słyszałam że za chudy być nie może...

Gość o matko ale masz problem......
mój waży 63kg i jakoś może się ze mną kochać:o Uważasz, że fiutkiem włada tylko siła przyciągania ziemskiego, więc masa musi być większa, żeby mógł się tu i ówdzie zagłębić???:o

Gość zapytanie notabene
oczywiście że tak! 63 kg to waga lekko-śmieszna! To porażka. No chyba że jest wysoki to jeszcze jestem w stanie zrozumieć. Ale jeśli do tego jest niski to już w ogóle olać bachora, bo takiego czegoś nawet trudno określić mężczyzną. To dziecko nie facet !!!

Gość fajny temat
w sam raz na " Zdrowie i Uroda " :D

Gość zapytanie notabene
chyba mam idealne wymiary!! Jestem taki zadowolony z tego! Ważę 64kg i jestem zajebiście wysoki, 163cm! I co łyso Wam leszczyki??!

Gość zapytanie notabene
nie nie sorry. Pomyliłem się! Mam 170 cm zresztą jaka to różnica i to kurdupel i to !!!

wiesz, mało mnie obchodzi, co sądzisz na temat wymiarów mojego faceta. ... :) Jest dość przeciętnego wzrostu, nawet dość niski (177cm), ale przynajmniej potrafi zająć się kobietą:classic_cool: Jest nie tylko świetnym kochankiem, ale jeszcze wspaniałym człowiekiem- mądrym, bardzo inteligentnym i kochanym. Na pewno teraz nie siedzi i nie wylicza sobie ile musi ważyć, żeby móc komuś włożyć... :o Moim zdaniem twoje podejście jest dziecinne, więc jeżeli gdziekolwiek szukasz bachora, to daleko nie musisz sięgać;)

Gość zapytanie notabene
Nie no spoko. 177 cm to normalny wzrost. Gdyby miał 170 cm to wtedy mogłabym sobie pomyśleć że jesteś pojebana skoro zwracasz uwagę an takie dno, ale 177 cm to spoooko! Pozdrawiam

Gość fajny temat
" bachor" "dno" skąd Ty bieżesz takie określenia na ludzi ?

Gość fajny temat
bierzesz :p

Gość waga 63kg jest dla Ciebie
śmieszna? to powiem Ci coś - znam koguta o wadzę 56kg takiego, który żadnej nie przepuści i co Ty na to?

Gość Zapytanie notabeńskie
No niekoniecznie. Dno to dlam nie facet i niski i chudy naraz. Jak jest facet co ma 170 cm i waży 63 kg to jest prawdziwe kalsyczne dno! Takie nic. Niech se w komputerze grzebie a nie za kobiety zabiera !!!

Gość a co ma poradzić facet
który ma 170cm wzrostu albo mniej? założyć buty na obcasie? taki ktoś już nie ma prawa żyć? czy Ty nie przesadzasz?

Gość fajny temat
biedna istotko...

Gość Notabene
ależ ma prawo do życia każdy, ale taki co ma 170 cm nie powinien się za kobiety zabierać i broż boże kochać się z nimi. No chyba że jest gruby albo nadrabia budową fizyczną...

myślałam, że to jakiś zakompleksiony facet, ale widzę że to jakaś małolata:o Jak sobie znajdziesz faceta, to sama zobaczysz. Tylko nie zapomnij go najpierw zważyć i zmierzyć...

Gość czemu nie poszedłeś do knajpy
? w końcu jest sobota i jak widać nudzisz się, a z nudów głupoty wymyślasz... ile masz lat?

Gość Notabene
mam 21 lat i 180 cm wzrostu, wszyscy mężczyźni którym się podobałam to niestety tacy idioci tylko po 170 cm wzrostu w dodatku chodzi! Dlatego stworzyłamt en topik! Życie jest brutalne...

Gość ojej to wystarczajaco
duża jesteś by takich głupot nie wypisywać, wstydź się

Gość fajny temat
:D 170 cm + chudy = idiota co za teoria :o

Gość Notabene
to znaczy nie o to chodzi że idiota. Tak m isię napsiało. Po prostu według mniet aki 170 + chudy ma pozbawioną możliwość uprawiania sexu i przesrane życie. A to że nie urusł to już naprawdę nie moja wina ... :(

Gość Notabene
180 cm to normalny kobiecy wzrost w dzisiejszych czasach. Teraz wszystkie młode kobiety są takie. W dodatku silne i wysportowane !!!

Gość no co ty powiesz
to ja jakaś nienormalna jestem pewnie w twoim mniemaniu, bo mam tylko 168cm wzrostu, straszne nie? co ty klepiesz dziewczyno? skąd ty się urwałaś?

Gość Notabene
No dobra skoro taka jesteś mądra to sama powiedz. Czy mogłabyś być z facetem o wzroscie 170 cm i warzącym 63 kg ?????? No dalej powiedz !!!

Gość ale do kogo ty masz pretensje
? mój facet ma 190cm więc nie mogłabym być z innym, bo tylko jego kocham

Gość Notabene
No i zajebiście! Tacy faceci jak Twój są anjlepsi. Widzisa rozumiemy się a ty masz do mnie jakieś pretensje. Zauważ że wszyscy 170-cm faceci są sami i tak powinno być! Tylko wysocy i średni są do kochanai się z kobietami !!!

Gość ale ja nie jestem ze swoim
facetem po to by się z nim kochać (nie tylko po to) są jeszcze inne sprawy w życiu i gdyby miał 170cm wzrostu kochałabym go tak samo mam nadzieję, że kiedyś to zrozumiesz a teraz życzę ci dobrej nocy:)

Gość Notabene
No ale sama przyznasz że gdyby Twój facet maił 170 cm to byś go kochała ale byś nie mogła uprawiać z nim seksu. I dlatego uważam Cię za wartosiową osobę :) Dobranoc :D

Gość mój przyjaciel ma 166cm
i jest chudiznką, a o mły włos byłabym jego dziewczyną. Ma teraz dziewczynę, która jest wyższa od niego i jest im ze sobą bardzo dobrze:p Widać nie wszyscy są takimi pustakami jak założycielka topiku:classic_cool:

Gość ja mam ...
...wzrost 190 cm 95 kg i biceps 40 cm - (muszę dojść do 45 ale na sucho to nie takie łatwe)