Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Polecane posty

W zyciu bywa roznie, sa wzloty.... sa upatki, ale kazda chwila w naszym zyciu jest wazna, milosc, zdrada, smierc....zyjem z dnia na dzien...myslac o jutrze, jaki bedzie dzien, co nas czeka, czego mozemy uniknac...kazdy z nas ma obawy,marzenia, troski...mysle ze wszystkim sie uda , choc troszeczke przezwyciezyc strach,uczynic swoje zycie bardziej wesole, z usmiechem na twarzy budzic sie co dzien....ale to moje slowa, kazdy z was moze myslec inaczej, inaczej podejmowac decyzje o swoim zyciu... samotnosc w naszym zyciu czasami jest bardzo przykra, gdy jestesmy sami zyjemy wspomnieniami...a nie powinnismy. nasze zycie jest nie tym zeby wspominac ale zeby poznawac to czego jeszcze nie znamy...wychodzic zyciu naprzeciw, nie chowac sie w poduszke, brac zycie jakie jest, bo zbyt krotkie jest... jestem samotnym tata 7 letniej corki, ale wiem ze zyje....bo zyje dla niej, z kazdym dniem dzieki niej poznaje cos nowego czego ja nie poznalem gdy tez bylem taki jak ona, moja corka....ale wiem ze wszystko jeszcze przedemna, tylko musze czekac, byc cierpliwy, nic na sile..... zycie nie raz koplo mnie w tylek, ale podnioslem sie, nie upadlem na dno...bo wiedzialem ze tego mi nie wolno zrobic, bo wtedy skrzywdzilbym niewinna istote w moim zyciu....teraz zyje jak zyje...jestem samotny, brakuje mi drugiej osoby ale wierze ze to sie zmieni...ze kiedys znow bede kochal i bede kochany.....tego wlasnie sobie zycze.......pozdrawiam...

Gość kaliopee====
Dlaczego jesteś sam?

Trzymaj się Jacku! Z twoich słow wnioskuję,ze jesteś rozsądnym facetem,pełnym ciepła i troski tatą dla swojej córeczki. Mam nadzieję,że spotkasz kobietę,która bedzie umiała Cie docenić i zechce wspólnie z Tobą dzielić radości i smuteczki (oby tych było jak najmniej) codzienności. Życzę Ci wytrwałości i optymizmu!!! i nigdy nie zapominaj,ze usmiech dziecka jest najcudowniejszą nagrodą za nasze poświęcenie i miłość.

Gość Doti39
Juz kochasz i jestes kochany i to przez jaka KOBIETE . Zycie czesto jest niesprawiedliwe i daje nam kopa w tylek ale to wlasnie nas umacnia i mobilizuje do dzialania. Moja babcia kiedys tak powiedzial - Co Pan Bog komu przeznaczyl to mu sie na drodze rozkraczy- to sie zgadza. Tak ze badz dobrej mysli. Zycze Ci zebys spotkal kobiete ktora pokocha Twoje dziecko w calosci i stworzycie rodzine. Masz dopiero 32 lata i cale zycie przed soba. Pozdrawiam i zycze wszystkiego najlepszego.

Gość PawelS
pisze tutaj poniewaz to google znalazlo mam pewnien problem i nie wiem gdzie szukac odpowiedzi.... dotyczy to prawie samotnego taty.... jestem za granica i na razie nie opisze calej sytuacji ale dowiedzialem sie ze jestem tata.... (uwoerzcie mi jestem w niebo wziety!) ale matka milczala przez prawie dwa lata! chce sie dowiedziec jakie sa moje prawa i co moge zrobic dodam zeby nie wyszlo dziwnie - nie znam powodow jej milczenia nie wiem czy to prawda czy zart dostalem zdjecia i nie wiem co robic sa jakies oganizacnje mogace mi to wyjasnic? z jednej strony sie ciesze ale nie wiem co mam zrobic? jesli to prawda jakie mam prawa nie wiedzialem ze ona jest w ciazy!!!! a to ze prawdopodobnie mam corke dowiedzialem sie prawie po dwoch latach!!!! jestem osoba odpowiedzialna i nie chce zostawic tego od tak w koncu to coc co zawsze chcialem miec!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość promama
wczesniej sie rozstaliscie? :(

Gość osiaizas
upppp