Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hmmmmmmmmmmm

kupujecie wozki nowe czy uzywane?

Polecane posty

Gość hmmmmmmmmmmm

Gość moim zdaniem to jest tak
pierwszy wózek powinien byc tani....bo na nim się uczysz czego oczekujesz od wózka (liczy się nawet nawierzchnia chodnika). I duzo pieniędzy warto wydac jak juz wiesz czego chcesz.

Gość ajajaja
a ja sądze,ze pierwszy powinien byc bardzo,ale to bardzo dobry jakosciowoi.Dlaczego????Z prostej przyczyny,malutkie dziecko ma bardzo słby kręgosłup i jazda wózkiem z kiepskimi amortyzatorami,wózkiem który telepie dziecko w te i we wte jest zwyczajnie niedopuszczalna.Osobiscie mając do wyboru nowy wózek sredniej klasy za około 1000 zł(tyle moglismy wydac)wolelismy kupic dobry,choc uzywany Bebecar,który kosztuje normalnie grubo ponad 2 tysiące,jednak jest naprawde swietny,miękki,z obszerna gondolą i super spacerówą,swietną amortyzacją i w ogóle z pełną wersją wszystkiego,co potrzebne do szczescia dzidzi.Zapłacilismy 730 zł,wózek jest w stanie idealnym.Mysle,ze lepiej i dla dziecka i dla rodzica kupic lepszy,ale np uzywany niz tanszy,ale za to nowy.Pozdrawiam

Gość julli
szczerze to myśle że to bez różnicy tylko ceny są zbliżone więc jesli ci sie uda kupić tanio noey wózek to lepiej nowy. Szukaj tanich wózków w dużych supermarketach...są tanie i mają gwarancje a są tańsze od tych z firmowych sklepów bo w ziecięcych sklepach płaci sie za marke sklepu a te tańsze wózki nie są wcale gorsze...

Ja kupiłam nowy wózek. Długo szukałam i znalazłam taki, który bardzo mi się spodobał. Jest to model GRACO. Produkt dostępny jest na CoZaCena – www.cozacena.pl w niskiej cenie. Polecam gorąco. Jest lekki, bardzo szybko i łatwo się składa oraz jest bardzo sterowny.