Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość cholera jasna no

brat jest gejem i musze powiedziec o tym matce

Polecane posty

Gość cholera jasna no
a to juz mu powiedziałam a dokładnie "idz do koscioła i dziekuj bogu ze mnie masz ..." ale on twierdzi ze sobie dodaje:). Ale rok jeszcze rok, tylko rok, i nie bede z nim miała takich schodów, i kij u w oko. Jak juz bede wiedziała ze ma kase na jedzenie i na rachunki i pospłaca kredyty które dla niego zaciągnełam to juz nie bede sie tam martwic i niech robi co tam chce byle z dala ode mnie. Ja sobie bede wciazy potem na macierzyskim i wychowaczym i sie to niego jego firmy i jego miszkanie nie wybiore chocby mnie na kolanach prosił . Wytryzmałam tyle lat to kilka miesiecy mnie nie zbawi

Gość kwak
cholera jasna........powodzenia.....jak cięzko zauwazyć...odróżnić ludziom że nie chodzi o homofobię czy brak miłości tylko chęć pogodzenia dwóch interesów....Twoejgo i Twojego brata...podchodzisz do sprawy zdroworozsądkowo....szkoda tylko ,że tyle spraw łączy się z Twoim rodzeństwem.....tzn że u niego pracujesz itd........trzymam kciuki za nowa pracę i utrzymanie domu prawdziwie rodzinnego....

Gość cholera jasna no
o boże naraszcie ktos to zrozumiał ze ja nie chce zrobić nikomu krzywdy a chce pogodzić kilka niewygodnych sytuacji. Przeciez nikt nie mówił ze my nie mozemy w tym wszystkim byc szczesliwi i zyc w komitywie. Licze ze moj brat przestanie być takim hamburgerem. Ale jedno jest pewne on nie wie co to jest miłość do partnera po tym co mowi. Na przykład mówi tak " wysli męża za granice po co ci on, bedziesz miała dziecko mama pomoze ci je wychowac a on niech tylko kase śle" jak ktoś kogos kocha i wie co to partnerstwo nie mowi czegos tak idiotycznego ,prawda? Jak mąz jest w domu bardzo dokładnie pilnuje by brat mnie nie wykorzystywac przez co jego powroty do domu z zagranicy są dla brat wyjatkowo uciazliwe. Kiedys usłyszałam coś takiego" kiedy wraca to coś, (mój mąz) i na jak długo, ja na to ze na trzy tygodnie, a on do mnie o boże trzy tygodnie jak ja mam zyc przez trzy tygodnie:), ciekawe co on powie jak bede matką i powiem ze on jest dla mnie akurtt w zyciu najmniej wazny i niech se radzi sam chyba sie na torach połozy. A musze sie pochwalic ze mąz wraca na stałe w lipcy i bardzo sie ciesze juz nie moge sie doczekac kiedy bedzie ze mna cały czas i nie bedzie dawał nikomu mnie wykorzystywac hhehehe

Gość cholera jasna no
ech chciałabym by była to prowokacja ale niestety nie jest. Wogóle wchodze sobie na wp.pl wchodze sobie na czat i na którym pokoju jest najwiecej ludzi na gey,cholernie to smutne

Gość cholera jasna no
ech chciałabym by była to prowokacja ale niestety nie jest. Wogóle wchodze sobie na wp.pl wchodze sobie na czat i na którym pokoju jest najwiecej ludzi na gey,cholernie to smutne

Gość wiele osób wchodzi na czaty
dla gejów nie dlatego,że sa gejami ale często dlatego,zeby sobie jaja porobić:-PWiele dzieciaków tam wchodzi aby po prostu sie powyglupiać.Poza tym geje nie sa tacy źli,znam kilku i każdy z nich to porzadny facet,który wprawdzie kocha facetów ale kobiety LUBI I SZANUJE,nie to co Twój brat...Pozdro dla normalnych gejów:-)

Gość cholera jasna no
my tu gadu gadu wy mie lepiej powiedzcie jak to delikatnie powiedziec mamie.

Gość hmmm cieżkie zadanie
powiedziec tak mamie aby nie przeżyla szoku:-(Nie wiem czy tak sie da,zawsze bedzie dla niej to wielki szok,spróbuj powiedziec jej spokojnie,delikatnie.

Gość cholera jasna no
tak powiem mamie wiesz mamuś wogóle twój syna oprócz tego ze jestem hamburgerem i pasożytem jest też gejem ale nie szalej bedzie dobze najwyzej skopiemy mu dupsko ,przeciez ona pomysli ze se z niej jaja robie

Gość co to znaczy ze jest
hamburgerem?

Gość cholera jasna no
no dobra, prawda jest taka, że on zajmuje najlepszą cześć domu, i my mamy na nia chrapke