Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bonn apatit

mycrogynon21

Polecane posty

Gość bonn apatit

biore juz tabletki 5 mcy . mam faceta i współzyjemy ze soba .. ale boję sie ze tabeltki nei wystracxzą i zabezpieczamy sie dodatkow jest mi głupio wobec mojego faceta , bo bardzo pragne zeby skonczyl we mnie itd. ale boję sie poporstu ze tabletki nie działaja... ;/ nie iwem czy alkohol ma wpływ na działanue tabelyek ,.. czesto jestem tez przeziębiona nie zazywam antybityku ale biore witaminy i magnez z wit b6. nieiwem co robic.. z jednej stronychce a z drugiej sie boję... ale to chyba kwestia psychiki...

Gość bonn apatit
wznawia pytanie.. czy tabsy aby apewno mają 100% skutecznosc?? nie pomijam zadnej z opakowania staram sie brac o stałek porze dnia... ale czesto imprezuje paiieropsów nie pale, tylko ..osttani zazywan Cerutin cos w stylu Rutinocorbin.. ;/ kurcze piszcie..

tyle razy juz o tym bylo... jasne, ze tabletki wystarcza, dzialaja juz od zazycia pierwszej, chociaz niektorzy zalecaja, zeby przez pierwszy tydzien stosowac dodatkowe zabezpieczenie - ale po 5 mies spokojnie mozesz na nich polegac \"leki\" typu rutinoscorbin, cerutin, wszelkie witaminy itp nie maja wplywu na skutecznosc tabletwk co do alkoholu spotkalam sie z roznymi opiniami - lepiej nie popijac tabletki alkoholem, ale generalnie jesli w ciagu czterech godzin od wziecia tabletki nie zwymiotujesz, nic ci nie grozi ;) zadnych lekow nie nalezy popijac sokiem grejfrutowym - opoznia ich wchlanianie nie boj sie, stres zabija spontanicznosc ;)

Gość bonn apatit
rzadko zagladam na kafeterie wiec nie miałam jak czytac wszysykich postów a raczrej topików .. wiec.. NIGDY nie zwymiotowałam zadnej tabletki chociz nie raz zdarzyło mi sie popic tabletke piwiem nic sie nei dziłao ... kurcze raz kozie śmierc niemoge zyc w stresie i dodatkow sie faszerowac tym .. to albo to musze wybrac albo całkiem zrezygnowac albo podjac ryzyko.dzieki za odpowiedz

Gość kinga2
jestes zabezpieczona i nie mecz sie juz z ta gumka

Gość Nastolatka18
Hej laski;) Biore Diane 35 od 30 maja ze wzgledu na cerę narazie tylko. Nie używam jeszcze tabletek jako środka anty ale niedługo zamierzam ( mam 18 lat ) Czy Mycrogynon21 wpływa też dobrze na cerę? Mialyscie robione badania przed przepisaniem tabletek anty?? ja nie miałam zadnych:/ tylko wstępne badanie:( a slyszalam że powinno mieś sie zrobiona badania np poziom hormonów, badanie wątroby itp jak z tym jest??? ODP

Gość Nastolatka17
Czy Microgunon21 bierze sie tak jak w Dianie35 ( są dni tyg i tak sie bierze ) czy cyferki??? Wolalabym dni tyg żeby były w tym to zaczelabym brac potem M12 a nie Diane35. Na cerę mi ona pomaga, czuję sie Ok po niej:):) Ale dł€zej niz 1 nie można jej brac!!! Ja chce brać pół roku a potem zmieniam srodek anty.... ;)

Gość brałam microgynon
kilka lat:) z tego co pamietam, to nie ma cyferek tylko dni tygodnia i strzałki, ale to też jest wygodne:) na poczatku podobnie panikowałam i nie pozwalałam skończyć w sobie;) zupełnie niepotrzebnie... na cerę chyba nie wpływały, nie tyłam po nich, dobrze się czułam, no i ta cena;)

Gość Nastolatka17
Które tabsy pomagaja na cerę oprócz Diane35? Chciałabym zmienić na typowe tabsy anty niedługo;) aaa jak zmienię z silniejszych tabletek ( Diane 35 ) na z mniejszą ilością hormonów ( np Regulon) to będą też Ok działały? Jak to jest? Czy musze odczekać i przyzwyczaić organizm do tych mniej obciążających organizm;) Pomożcie laski, pozdrawiam :*

Gość michaaasia
witam....mam 19 lat...przez 3 miesiace bralam tabsy na regulacje "cyclo-progynova"...teraz lekarz zapisal mi tabletki anty "microgynon"...za kilka dni mam dostac okres...lekarz powiezial ze tabletki mam zaczac brac po 7-dniowej przerwie...ale z tego co wiem i z tego co mi kolezanki mowily to zaczyna sie brac w pierwszym dniu miesiaczki....co mam zrobic...?? moze powinnam zrobic ta przerwe jak lekarz mowil bo przeciez jeszcze te na regulacje dzialaja....a teraz ta zmiana na anty....poradzcie mi...prosze... pozdrawiam ;)

zrób tak jak kazał ci lekarz,przecież to on się lepiej na tym zna niż twoje koleżanki

kobiety pomocy! wczoraj kochałam sie z chłopakiem, tabletki normalnie biore o 22,30 lecz wczoraj zasnełam i o zapomniałam o niej obudziłams ie o 5 rano i szybko ja wziełam czy dobrze zrobiłam? Teraz jakas przerwa musi byc czy cos? Dodam ze sa to moje pierwsze tabletki i biore je zaledwie 2,5 tygodnia.Prosze o pomoc!

Gość ankaksc
Czesć mam problem . Kochałam sie z moim narzeczonym w 7 dniu przerwy od tabletek. Na dodatek partner skonczył we mnie. W tym dniu powinnam rozpocząć nowe opakowanie. Niestety z wielu róznych przyczyn zapomniałam i wziełam dopiero na nastepny dzien potem regularnie do skonczenia opakowania bralam tabletki. teraz skonczylam i czekam na okres a juz powinien byc i go nie ma. Czy jest taka mozliwosc abym zaszla przez to w ciąze?? prosze o szybką odpowiedz .