Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość monnik

w co sie ubrac do ginekologa???

Polecane posty

Gość monnik

zamierzac isc pierwszy raz do ginekologa słyszłam ze najlepiej ubrac spodnice ale po pierwsze nie mam zadnej a po drugie to jest zimno to jak ? bede musiała wszytsko sciagnąc i paradowac po tym gabinecie?????????????????

Gość nie zakładaj spódnicy
Nie musisz zakładać spódnicy. Załóż jakąś długą bluzę, albo dłuższy sweter, coś do połowy uda. Zdejmiesz tylko spodnie i majtki i nie będziesz musiała przejść nago do fotela, tylko będziesz zakryta:) Najlepiej nie ubieraj rajstop, za długo trwa zakładanie, ubierz się wygodnie i głowa do góry. Najlepiej do ginekologa chodzić latem, chodziłam w sukience a za parawanem ściągałam tylko majtki:)

Gość kalinkaa
To moze po prostu ubierz dłuższą bluzkę lub sweter to bedziesz czuła sie bardziej komfortowo.

Gość doradca znawca
najlepiej ubrac sie według najnowszych trendow,polecam spodniczke oraz jakas ładna apaszke,najkepiej pod kolor oczu.

też polecam jakiś dłuższy sweter lub bluze...chociaz na swoja pierwsza wizyte pszłam w spodnicy i rajstopach:)

ale w sumie czego sie tu wstydzić,ginekolog juz sie tyle tego w życiu naogladał,ze z pewnoscia nei zwraca na to uwagi czy paradujesz z gołym czy zakrytym tyłkiem....na fotelu i tak wszystko widac:)

W gabinecie do którego codzę jest łazienka z toaletą i bidetem + jednorazowe zielone ubranka :-), ale ja zazwyczaj ubieram się w dłuższą bluzę i ZAWSZE zabieram parę białych skarpetek sportowych. Lepiej się czuję w nich niż tak lecąc na bosaka na latawiec :-) Głowa do góry :-) będzie dobrze, zobaczysz, tylko pamiętaj aby się rozluźnić, wiem, że trudno tak radzić, ale spróbuj :-) pa pa :-)