Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość aaalinkaaaaa

47kg i 165cm wzrostu to dobra waga?

Polecane posty

Gość aaalinkaaaaa

czy jestem za chuda piszcie szczerze!!!Powinnam przytyc?

Gość moim zdaniem powinnaś
co najmiej do 50 kg, a najlepiej tak z około 52-53, ale to zalezy tez jaka masz budwe, ja mam 160 cm i waze 47 i uważam ze to mało

Gość alicjaw
super waga ja mam 168 i 49kg

Gość ale jaja
67kg i 167cm wzrostu to dobra waga?

Gość za chudaa przytyj chociaz
5kg!

Gość ale ktos jest swinia
sorry ale ja naprawde chce przytyc mam taka figure nic na to nie poradze!!!A nie jestem anorektyczka bo zdaje sobie z tego sprawe ze przytyc powinnam

Gość anagaaaaa
SUPER WAGA, JAK JA TYLE WAZYLAM TO WYGLADALAM GRUBO, ALE I TAK PRZYTYLAM, SAMA DAZE DO 47 KG!!! NAPEWNO EXTRA WYGLADASZ I NIE TYJ~~~!!!!

Gość jaaaaaaa
nie przejmuj sie wazysz dobrze!!niektórym dziewczyna zyła lata ze nie moga osiagnac takiej figury!!

Gość kikit
ja waze tyle samo mam mniej jedynie o centymetr tez bym chciala przytyc masz moze tak ze tylek masz ok a od pasa w gore chudzinka bo jakbym miala przytyc to wlasnie od pasa w gore tylko jak to zrobic............

żyła lata, wypraszam sobie, moze to Ty jestes taka podła ale na pewno nie ja, sama mam 160 cm i waze 47 kg i wiem jak wygladam w lustrze i wiem tez jak wygladałam jak wazyłam mniej, wzroko mojego zachzwyconego faceta po tym jak przytyłam tez o czyms mówi, zreszta sam przyznał, ze jeszce troszke by się przydało

Gość ja -63
1,60 cm 52 kg. Czuje sie jak beczka. :) Musze schudnąc 3 kg .:)

Gość dokładnie tak
kikit własnie tak mam!!tyłek ok a od pasa w dół rece i piersi masakra!!boje sie ze jak bede sie opychac to tylko tyłek bedzie wielki a tu i tak sie nie zmienie!!

no cóz jak widac zdania sa podzielone, zrób więc co uważasz za stowne, najwazniejsze, zebys Ty się dobrze czuła!

Gość mam 20 lat
nie rodziłam jeszcze

Gość 47 kg i 165 cmm
to za mało .Powinnas przytyc z conajmiej 5 kg :)

Gość ja bardzo chce przytyc ale
od pasa w dół!!!wiem ze jestem za chuda!!ALe naprawde ciezko jest przybrac na wadze!!

Gość a moze
tak siłownia tu pomoże.

Gość hahaaaa siłownia
jak mnie zobacza tam z tymi zebrami to mnie wysmieją!!Pozatym ja siły nie mam!!badania robiłam mam w porzadku!!wiec nie wiem czemu nie moge przytyc!!Własnie wzeram drugiegi paczka

Gość czy któras z dziewczyn
która ma normalna wage mogła by mi podac swój przykładowy jadłospis!!!?jak czesto jecie czy regularnie i co??

to ja na Twoim miejscu utrzymałabym wagę. Ja już mam dwoje dzieci i do niedawna ważyłam nawet 46 kg przy wzroście 164 i... no.. owszem bylam szczupła??? może lepiej.. chuda brzmi... tak, chuda byłam. Piersi - tragedia :-( (zasuszone śliwki), pupa płaska, raczki jak u anorektyczki i bardzo szczupłe nogi. Na dodatek chodziłam i chodzę nadal 2x w tygodniu na aerobic. Jednak ostra zima spowodowała, że przytyłam i ważę teraz w okolicach 49-50 kg no i sama przyzan, że lepiej wyglądam: pełniejsze piersi, ładna pupa... Ale Ty jesteś jeszcze bardzo młoda i myślę, że zdążysz przytyć jeszcze... Tym bardziej, że wkrótce wiosna i bedziemy bardziej odsłaniać niż zasłaniać. Przemyśl to proszę, biorąc wszystkie za i przeciw. Trzymaj się ciepło.

Gość doda ze fajki rzuciłam
aby tylko przytyć!!!!nie mam wcale ruchu prowadze beztresowy tryb zycia!!!!

Gość moralizatorski komentarze
dziewczyny, to ze mowicie ciagle o wadze, o wygladzie, tratujecie chudniecie jak wielkie osiagniecie, uwazacie, ze wszyscy wam zazdroszcza, to jest poczatek problemu. ja nikomu nie zazdroszcze i nic mi "nie lata", bo kazdy ma inny wzrost i budowe ciala. a to, ze sie wazy 47 kg wcale nie jest gwarancja, ze sie bedzie wygladalo pieknie. Kazdy ma swoja wage, ktora mu najbardziej odpowiada, w ktorej wyglada najlepiej. 45 kg to juz u wielu osob niedowaga, problemy ze sucha skora, rzadkie wlosy, pocenie sie, sennosc, uczcuie ciaglego zmeczenia, placzliwosc i cala masa innych dolegliwosci, ktore na pewno urodzie nie sluza, a tym bardziej zdrowiu.

Gość ja tez rzuciłam
fajki i w ciagu 2 miesięcy przytyłam 6kg.

Gość alr to jesr=t zupełnie inny
temat ja chce przytyć!!!nie odchudzałam sie nigdy wolałab=ym miec lekka nadwage niz niedowage!i uwazam ze link który dostałam o anorektyczkach (rozumiem ze to reakcja na moja wage)był nie na miejscu

Gość kikit
ja tez mam dosyc tych porownan chudych do anorektyczek ludzie sie nawet nie zastanowia ze nie wszyscy sie odchudzaja specjalnie niektorzy tacy sa bez diet

Gość moralizatorski komentarze
nie chcialam nikogo urazic. sama niedawno przeczytalam ten artykul i bylam wstrzasnieta, moze dlatego od razu mi sie temat skojarzyl z anoreksja. Poza tym ten watek o odchudzaniu kieruje do tej krzykliwej dziewuchy agnaaaa i jaaaa. Jedz po prostu duzo bialka zwierzecego i nabialu, cwicz na silownni, rozwiniesz miesnie i bedzie ok :)

Gość ta strona sie niestety nie
otwiera