Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Cameron22

ważne pytanie o TABLETKI

Polecane posty

WAŻNE choć pewnie juz bylo :w sobote skonczylam 1sze opakowanie Novynette i teraz mam pytania bo juz się zamieszałam : - nastepne opakowanie mam zacząc za tydzien 8 dnia po przerwie czy w dniu kiedy dostane miesiączke w czasie tej przerwy - czy jesli pierwsze opakowanie zaczęłam w ndz to drugie tez w ndz czyli 8 dnia po przerwie - aha,to pierwsze opakowanie bralam nieregularnie tzn. często np 2 godziny po czasie ,godzine albo pół nigdy dłużej niz 24 h po ALE NA SZCZEŚCIE NIE KOCHALAM SIE podczas 1szego opakowanie ze wzg.na ostrożność CZY JAK ZACZNE Drugie brac co do minuty to chyba nie ma możliwości wpadki ? i pytanie odnosnie recepty : lekarz wypisal mi recepte na 2 opak .W aptece mialam kase na 1 i kupilam ,no i dali mi w aptece swistek malutki ze moge przyjsc do nich po nastepne opakowanie jak bede miala kase juz bez recepty ..Ale dzisiaj na odwrocie tego swistka zobaczylam odebrac do 6 dni ...to ja juz zglupialam bo minelo 21 dni .... z gory dziekuje

Gość ulotke czytala
??????????????

Gość Katerina____22
po 1 nowe opakowanie zawsze zaczynamy po 7 dniach przerwyczy dnia 8 nie wolno nam tej przerwy wydluzyc! po 2 odpis z recepty jest wazny dlugo ale napewno nie 6 dni wiec spokojnie wszytsko jest dobrze mozesz go isc i wykupic nawet za pol roku po 3 opakowanie zawsze zaczynasz w ten sam dzien czyli jak u Ciebie byla to niedziela po 4 radzilabym nie spozniac sie z braniem tabletek chyba byla wazna przyczyna a tak na marginesie tolerancja opoznienia w braniu tabl jest 12 godzin co pisze na ulotce a po 5 mam pytanie :) ile u Ciebie kosztuja novynette bo ja ostatnio bylam mile zaskoczona cena , staniały kosztuja 22 zł pozdrawiam