Cameron22 0 Napisano Marzec 6, 2006 WAŻNE choć pewnie juz bylo :w sobote skonczylam 1sze opakowanie Novynette i teraz mam pytania bo juz się zamieszałam : - nastepne opakowanie mam zacząc za tydzien 8 dnia po przerwie czy w dniu kiedy dostane miesiączke w czasie tej przerwy - czy jesli pierwsze opakowanie zaczęłam w ndz to drugie tez w ndz czyli 8 dnia po przerwie - aha,to pierwsze opakowanie bralam nieregularnie tzn. często np 2 godziny po czasie ,godzine albo pół nigdy dłużej niz 24 h po ALE NA SZCZEŚCIE NIE KOCHALAM SIE podczas 1szego opakowanie ze wzg.na ostrożność CZY JAK ZACZNE Drugie brac co do minuty to chyba nie ma możliwości wpadki ? i pytanie odnosnie recepty : lekarz wypisal mi recepte na 2 opak .W aptece mialam kase na 1 i kupilam ,no i dali mi w aptece swistek malutki ze moge przyjsc do nich po nastepne opakowanie jak bede miala kase juz bez recepty ..Ale dzisiaj na odwrocie tego swistka zobaczylam odebrac do 6 dni ...to ja juz zglupialam bo minelo 21 dni .... z gory dziekuje Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ulotke czytala Napisano Marzec 6, 2006 ?????????????? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Katerina____22 Napisano Marzec 6, 2006 po 1 nowe opakowanie zawsze zaczynamy po 7 dniach przerwyczy dnia 8 nie wolno nam tej przerwy wydluzyc! po 2 odpis z recepty jest wazny dlugo ale napewno nie 6 dni wiec spokojnie wszytsko jest dobrze mozesz go isc i wykupic nawet za pol roku po 3 opakowanie zawsze zaczynasz w ten sam dzien czyli jak u Ciebie byla to niedziela po 4 radzilabym nie spozniac sie z braniem tabletek chyba byla wazna przyczyna a tak na marginesie tolerancja opoznienia w braniu tabl jest 12 godzin co pisze na ulotce a po 5 mam pytanie :) ile u Ciebie kosztuja novynette bo ja ostatnio bylam mile zaskoczona cena , staniały kosztuja 22 zł pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach