Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jskdhflikjdshflKSDJHF

DEKOLORYZACJA POMOCY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Polecane posty

ZDEKOLORYZOWALAM WCZORAJ CIEMNE FARBOWANE WLOSY, WYSZLY POMARANCZOWE, A NA ODROSTACH PRAWIE BIALE. CHCIALAM MIEC JASNE BRAZY I KUPILAM TAKA FARBE ALE TERAZ JUZ NIE WIEM CZY NA RUDYCH ZNOWU MI NIE WYJDZIE CIEMNY BRAZ, POMOCY!!!!! CZY LEPIEJ KUPIC KOLEJNA JAKAS RUDA FARBE I WZMOCNIC TEN KOLOR CZY EYZYKOWAC Z TAMTYM?

Gość aoqe
Ale nie krzycz:O

Gość moze bys poszla do fryzjera
zamiast sama sie "upiekszać" :P

zdekoloryzowalam sama wiecchce juz sama ufarbowac, prosze o pomoc jesli ktos wie o co chodzi, plisssssssssssssssss

Gość aoqe
Idz do fryzjera, chcesz zeby tym razem wyszla ci sraczkowata zielen?:O

Gość warnabi
Współczuję i gratuluje odwagi. W moim 20-paroletnim doświadczeniu w farbowaniu włosów nie odważyłam się nigdy na dekoloryzację, może dlatego jeszcze mam włosy. Proponuje iść z tym do fryzjera bo włosy w tym stanie to problem, albo zbieraj na perukę.

Gość i sama tez te kłaki stracisz
:P Uwielbiam jak glupie laski same wyczyniaja takie rzeczy z wlosami bo nie maja kasy na fryzjera i wola stracic kudły :O

do warnabi: dzieki za troske, ale mysle ze moje wlosy az tak bardfzo nie ucierpialy, nie byly wczesniej zniszczone, robilam dekoloryzatorem w maseczce garniera, sa odrobine przesuszone tylko, chce tylko miec ladny kolor a potem zaczne o nie dbac zeby wrocily do formy, ale naprawde nie jest tragicznie. Prosze mi tylko poradzic czy lepiej wzmocnic ten rudy czy nalozyc braz jasny. Czy jest szansa ze kasny braz pokryje rudy odcien?

Gość najwieksza szansa ze ci
wypadna :P

Gość jhsdgfkjshdgfsjdhf
pomozcie

Gość aoqe
Wlasnie ci pomagamy: IDZ DO FRYZJERA!!!!!

Gość jhsdgfkjshdgfsjdhf
nie moge teraz isc do fryzjera, zwyczajnie nie stac mnie na wydanie 200zl (mam dlugie wlosy) moze to kogos bawi ale mnie nie. Juz najgorsze co moglam zrobic to zrtobilam, jesli wlosy mam nadal to nie wierze ze teraz polozenie zwyklej farby bardziej im zaszkodzi. Pomozcie mi tylko dobrac odpowiedni kolor, bo nie chce miec brazu z pomaranczowymi przeswitami. Nie sadze zeby nagle wyszedl np. zielony skoro wlosy sa prawie pozbawione barwnika

Gość jhsdgfkjshdgfsjdhf
nie moge teraz isc do fryzjera, zwyczajnie nie stac mnie na wydanie 200zl (mam dlugie wlosy) moze to kogos bawi ale mnie nie. Juz najgorsze co moglam zrobic to zrtobilam, jesli wlosy mam nadal to nie wierze ze teraz polozenie zwyklej farby bardziej im zaszkodzi. Pomozcie mi tylko dobrac odpowiedni kolor, bo nie chce miec brazu z pomaranczowymi przeswitami. Nie sadze zeby nagle wyszedl np. zielony skoro wlosy sa prawie pozbawione barwnika

Gość warnabi
Co kolwiek położysz na włosy pamietaj, że uzyskasz dużo ciemniejszy odcień niż wskazuje opakowanie. Może też byc nie równomierny. Co do koloru to jak można ci poradzić jeśli nikt cię nie widzi.

Pomocy!! mialam jasne paseka i sporo juz odrosty. Chialam to przykryc cimniejsza farba ianlozylam ciemny braz szamponetke i wyszedl mi fiolet. Na opakowaniu pisze ze kolor trzyma sie od 6 do8 myc ale czy ten fiote mi zgninie? fiolet jest tylko tam gdzie byly pasemka rozjaśnione a tam gdzie moje wlosy to braż wyszedl ok. Glupio to wyglada. nie wiem co robic? czekac az szamponetka zejdzie sama czy isc do fryzjera na dekoloryzację? wlossy musze miec dobra na pażdziernik bo zaczynam zajecia na uczelni i nie chce wygladac jak idiotka :( sylwia_20@autograf.pl pomocy !!!! blagam

Gość do fryzjera idź