Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

anonim***

potrzebuje pomocy!!!!!!!!!!!!

Polecane posty

Mam dość swojego życia a w szczególności samej siebie. Kiedyś miałam wspaniałe zycie miałam dużo przyjaciół, fajnego faceta miałam wszystko.Odkąd się rozstaliśmy wszystko się zmieniło ja się zmieniłam straciłam przyjaciół i zostałam sama jak palec. Jestem teraz inną osobą głupią szmatą gdyż kiedyś nie potrafiłabym przespać się z kimś bez miłości bez zobowiązań a teraz to zrobiłam i to nie raz ale już dwa razy. Straciłam szacunek do samej siebie jak ja mam ufać ludziom jak ja nie mam zaufania do samej siebie. Nie wiem co mam robić jak żyć najchętniej skończyłabym z tym wszystkim ale nie mam odwagi i uważam że to nie ma sensu nic mi to nie da.Co ja mam robić? Co zrobić żeby noramalnie żyć? Zeby znów zacząć sie uśmiechać szczerze bez zmuszania sie Błagam pomóżcie...

na uprawianie sportu nie mam zbytnio czasu praca studia więc to odpada a zreszta moze i coś bym zaczęła tylko że nie mam kompletenie na nic ochoty:(:(:(:(

Kiedy znów bende szczęśliwa wiem że płace za swoje błedy za to jaka byłam kiedyś dla innych i jaka zrobbiłam się teraz ale jak długo jeszcze ja już mam dość

Gość bende
studia co??? i piszesz bende?? a moze powinno być będę? to dlatego nikt niechce gadać....:D

ojej szybko pisałam ważne jest o czym piszę a nie jak czasy podstawówki dawno się skończyły więc daj sobie spokój z błędami

Widze że nie mam co liczyć na jakąś konkretną radę a myślałam że znajdzie się ktoś normalny co mi coś poradzi albo jest w takiej samej sytuacji

Gość galek
gadacie bez sensu

no właśnie a czy ktoś możesz powiedzieć coś sensownego na ten temat prosze....

no właśnie a czy ktoś możesz powiedzieć coś sensownego na ten temat prosze....