Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Czerwona Różyczka

Znaczenie gestów.

Polecane posty

Witajcie.. od pewnego czasu borykam się z problemem.. jest męzczyzna..miłosc mojego życia.. Jak oprócz szczerej rozmowy poznać że mężyczyzna czuje to samo?? Czy wzrok potrafi powiedzieć wiele??? jak wiele??? Czy papugowanie moich gestwów jest jakimś sygnałem czy czyms mylnym??? Co o tym myslicie..??Napewno wiele z was spotkało się z gestami które oznaczały wiecej niż tylko koleżeństwo,zainteresowanie.. Prosze napiszcie coś o tym.

Gość warnabi
hahaha... następna co doszukuje się czegoś czego nie ma... Kiedy wy kobiety ( a w tym wypadku dziewczynko) zrozumiecie, że faceci są "prości w budowie" (bez obrazy :-) ) i nie bawią się w sygnałówki.

ja jestem dzieczyną i szczerze mówiąc też niezabardzo wiem o co Ci chodzi;)

Gość warnabi
Znaczenie gestów to jest "science fiction" (możliwe że zrobiłam błąd, ale chyba wiadomo o co chodzi) Dziewczynka za dużo Harlekinów czyta.

wiecie jakie gesty mozna odczytać jak facet ma na Ciebie ochote ooo to odrazu widać w jego oczach wiem coś o tym;);)

Gość a ja ciebie rozumiem
jestem w podobnej sytuacji kto tego nie przeżył ten nie zrozumie.. Nie jest sie z facetem ale coś nas do siebie ciągnie odbieramy rózne syknały typu wzrok wiem coś o tym i to papugowanie Jak ktos kiedyś flirtował to wie jak zachowują sie faceci w takiej sytuacji,papugują nasze gesty w rozmowie. Dziwie sie niektórym z was że nie rozumienią tego ;/

Gość nie wiem.....
ale papuguja nieswiadomie czy w zartuja z naszych gestow?

Gość romantyczka
rozumiem to. tu chyba chodzi o to ,że np. robia podobne gesty,ruchy.np.ja zapalam papierosa on odrazu też, ja robie głupia minke on też..to chyba o to chodzi