Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gooood boyyy

zachowanie kobiety - krecenie wlosami

Polecane posty

Gość gooood boyyy

mam pytanie ostatnio siedzialem z kolezanką w kawiarni. wiem ze mnie lubi, fajnie mi sie z nią gada i w ogole. jak tak siedzielismy to ona oparla sie lokciem o stolik przy ktorym siedzielismy i palcami zaczęła ''bawić się'' wlosami. co to moze oznaczać? kiedys slsyzalem ze takie zachowanie moze oznaczac ze sie jej podobam :D prawda to ? :classic_cool:

ja często kręcę włosami ale nie wiem co to ma oznaczać poprostu lubię się tak bawić

Gość gooood boyyy
ale co prawda ? :classic_cool:

Pewnie jej się podobasz i w ten sposób zalotnie pokazuje swoje walory - włosy, zgrabne dlonie, spojrzenie... Druga wersja - nudziła się:o Trzecia wersja - nie było to umyślne i jest to jej tik nerwowy - nie wie co z rekami zrobić;D Lepiej się jednak trzymać pierwszej:P

Gość niekulturalny Przemek
na 90 % Cię podrywała :)

Gość jumi
Ja kiedyś "kręciłam"włosami jak się denerwowałam,z czasem może przejść to w nawyk.

Gość wiki123
Przepraszam nie chcę nikogo urazic ale moja koleżanka od kiedy leczy sie psychicznie też kręci włosy na palcy przy rozmowie z innymi

ja na studiach dowiedzialam się, że jak się kręci włosami to własnie znak ze się podoba kobiecie facet i ze to jest rodzaj znaku seksulanego. ja też kręce włosami gdy jestem w stresie, ale ten \"stres\" może być spowodowany też facetem ktory mi się podoba :)) pisze o tym, bo tu może się zgadzać - przecież tymi, którzy nas nie interesują, to się nimi nie stresujemy, pozdrawiam

Gość Tez mi sie wydaje
ze sie jej podobasz. Chyba ze ona normalnie tak robi przy kazdym, ale watpie....albo siedzial za Toba jakis interesujacy gosc..

Gość Ja słyszalam
że dziewczyna jak kręci włosami to jest nieśmiała, ma niską samoocenę i czuje się zakłopotana - tak mówi moja Babcia :-D

Ja kręce włosami jak czuje sie przy kims swobodna i ogolnie jest mi dobrze. Lub wrecz przeciwnie strasznie sie nudze(ale to łatwo zauważyć- rozglada sie na boki dyskretnie spoglada na zegarek) Czy moze to oznaczac ze jej sie podobales, trudno powiedziec, nawet jesli tak robimy to jest to nieswiadome i nikt Ci tego nie powie napewno, bo nikt nie ma świadomości tego zachowania.

Dzisiaj na wykladzie bawilam sie wlosami nakrecajac je na palec. Czy to znaczy, ze podoba mi sie wykladowca? :O

hahahaha :) dobre :) ja kiedyś poszlam do psychologa w celu badan na dysgrafię. facet starszy,w ogole mi się nie podobal, ale ja się denerwowalam i tez się bawilam włosami. nie myśl, tylko uderz do niej p.s. szukam kobiet po związku opartym na przemocy!!

Ja sie bawie wlosami kiedy jestem facetem zainteresowana...lub w momencie kiedy rowniez przy meżczyznie zestresowana jestem...

to bezsnesu ja kręcę włosy jak rozmawiam z facetem obojętnie czy jest to facet który mi się podoba czy zwykły kolega, jak rozmawiam z kolezankami też kręcę włosami, i jak rozmawiam z rodzicami też kręcę włosami czy to znaczy że lecę na wszystkich? chore poprostu lubię bawić się swoimi włosami i nie doszukujcie się w tym jakiś znaczeń

Gość landtag
to wcale nie musi oznaczać,ze sie kobiecie podobasz!!!!!jak dla mnie to sprawa osobista,bo kiedys moj znajomy (byly-miedzy innymi przez to zdarzenie) posadzil mnie,ze go podrywam, bo wlasnie bawilam sie kosmykiem wlosow, on uznal to za znak, ze jestem nim zainteresowana!dodam,ze bylismy w knajpie z paczką znajomych, chlopcy sie wydurniali i bylo mi troche za nich wstyd, i chyba z nerwow wlasnie to robilam!wynikla z tego niezla afera,on sie uparl,ze wie, ze ja cos do niego czuje,bo wlasnie bawilam sie wlosami!!!!!po prostu brak slow!to moze wydac sie smieszne,ale naprawde mialam z tego powodu mase nieprzyjemnosci! bo facet potraktowal to b.powaznie!w kazdm razie chlopie lepiej z nia pogadaj zamiast doszukiwac sie podtekstów w jej zachowaniu!

Gość lgkgd
żeby sprawdzić, czy napewno się jej podobasz zaproś ją gdzieś wieczorem...jeśli wam się dobrze rozmawia to pewnie jej się podobasz...

Gość mala blondyneczka
samo bawienie sie wlosami to jeszcze nic, bo moze onzaczac stres - ja tak czesto robie, albo z nudow dziewczyny bawia sie wlosami i np ogladaja czy maja zniszczone koncowki;) albo faktycznie cie kokietowala, ja tez tak robie, ale obok tego ze bawie soe wlosami, patrze jeszcze zalotnie w strone mojego faceta, i sie usmiecham zachecajaco:D

Gość goood booooy
dzięki za odpowiedzi no wlasnie : stresu nie bylo, bo znamy sie juz prawie pol roku, a od jakiegos czasu czesto ze sobą przebywamy. co do uśmiechu - to zbliżyła się twarzą do mojej twarzy i częśto się uśmiechała i sama zaczynała nowe tematy :) wiec to jest chyba to o czym myśle :D :classic_cool: