Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 szukajaca siebie

gdzie do PSYCHIATRYwawa...............?

Polecane posty

Go艣膰 szukajaca siebie

potrzebuje pomocy psychiatry... dlatego mam do ludzi dobrej woli wielka prosbe... prosze napiszcie mi gdzie najlepiej isc pa艅stwowo? (niestety nie mam pieniedzy na psychiatre prywatnego...:( ) slyszalam wiele dobrego o lekarzach z sobieskiego 112 (ale oni niechetnie przyjmuja...pewnie maja spore kolejki...) wiec moze znacie jakies inne dobre sprawdzone adresy? bede wdzieczna za pomoc...

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 upuppuuuuuuuuuupppppp
.....:)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 uuuuuupppppppppppppppppppppp

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 psychiatra...
Bardzo dobry psychiatra - dr Mic przyjmuje w Warszawie w przychodni na Rembieli艅skiej (Br贸dno). Jest te偶 drugi - ale nie pami臋tam jak si臋 nazywa - te偶 bardzo dobry. Polecam!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 szukajaca siebie
bardzo dziekuje:) mam tam bardzo dobry dojazd jednak to dosyc daleko;) ale skoro jest polecany to postaram sie umowic na wizyte.. ja mam rejonowo przychodnie na Gruzi艅skiej ale slyszalam same niedobre rzeczy o lekarzach z tej przychodni. wiadomo warto przekonac sie samemu ale w koncu takie zle opinie zniechecaja... pozdrawiam serdecznie.. moze ktos jeszcze zna kogos poleconego?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Axaa
Z tego co wiem, to nie jest tak znowu trudno dosta膰 sie na Sobieskiego. Chyba ze bardzo Ci si臋 spieszy.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 szukajaca siebie
no moze tez na jagiellonska sprobuje..:) a na sobieskiego dzwonilam...pani mnie zbyla. spytala sie gdzie mieszkam i odeslala do innej przychodzni..wiem ze moge sie upierac i sie zapisac ale zrobilo mi sie tak nieprzyjemnie...tak sie wlasnie pozbywaja ludzi:O

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 szukajaca siebie
chujnia a chodzisz do psychiatry/psychologa na jagiellonskiej? polecasz kogos konkretnego?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Axaa
No, to przykre... pewnie rzeczywi艣cie maj膮 mas臋 pacjent贸w. A je艣li kto艣 dramatycznie potrzebuje pomocy...? I nie ma sil by o ni膮 walczy膰...?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 szukajaca siebie
dzieki chujnia:) no to przykre...ja mam problemy od paru lat, dopiero teraz zdalam sobie sprawe ile czasu juz zmarnowalam..dlugo tez zajelo mi aby zdecydowac sie zadzwonic..no i dzwonie dosyc podekscytowana...a tu cie odsylaja gdzie indziej...:/ ale tym razem sie nie poddam i na pewno kogos poszukam... ale mozliwe ze kogos innego mogloby zniechecic..no coz..

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 upppppppppuuuuuuuuupppppppp

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 upupupupupupupupupuupupupup

Udost臋pnij ten post