Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nijaki humor

cos dziwnego sie ze mna dzieje.... buuuu POMOCY !!

Polecane posty

Gość nijaki humor

mam 18 lat jestem w 7 miesiacu ciazy, na poczatku jak sie dowiedziałam to tragedia i sajgonka w domu, znieniałam szkołe na zaoczna, odeszłam od chłopaka, niechce mi pomagac, dałam pozew do sadu na czas ciazy i 3 miechy po urodzeniu, ogólnie życie mi sie odwróciło do góry nogami ale wiedziałam ze rbie to dla dzieka, duzo zebycz poswieciałam z wielu zreyzgnowałam wówczas gdy mój były siedział i miał wszystko gdzies, obiecywał pomoc, wypłakałam 100zł w lutym teraz jak dostał wypłate sie nieodzywa niechce pomagac nierozumie ze to dla dzieka !! w 5 miesiacu nabrałam chceci do życia odliczałam dni do porodu, chciałam juz tylic moja dzidzke w ramionach, chodziłam po sklepach dla dzieci, a teraz jestem w połowie 7 miecha i znów wszyskiego mam dosc !! z wysytkimi sie kłuce, denerwóje mnie juz wciaz rosnacy brzuch, sasiedzi zaczynaja dziwnie patrzec, ronbi sie ciepło juz płaszcz chowam do szafy, mam za duzo na głowie, i za mało środkow ! kurde dziewczyny co sie ze mna dzieje, nagle wszystko mi tak zszażało a byo mi tak fajnie tak mi sie chcialo zyc !! czy wy tez tak miałyscie ?? bo boje sie ze nabieram obrzydzenia do tego wszystkiego i ze jak nabiore go za duzo to bede zła matka nic niebede robic zaczne patrzec na wszystko pesymistycznie a jeszcze niedawno niebyło dla mnie zeczy niemozliwych !! prosze o wasze opinie, bo jestem w DOŁKU !! i to moze miec wpływ na moja psyche później, zreszta sama niewiem bo niewiem co mi jest !! z góry dzieki za wszyskie opinie !! pozdrawiam

Gość nijaki humor
dodam ze moj dzien wyglada mniej wiecej tak wstaje o 11 cos zjem poszwedam sie po domu, potem siedze na kompie ja sie znudzi ide na tv cos zjem ide spac wstaje pokluce sie z siora ide po mama i ide spac i tak cały dzien, niewychodze niespotykam sie z nikim, zerwały sie moje kontakty ze znajomymi jak zaszłam w ciąze ogólnie moaj jedyna rozrywka i oknem na swiat jest komp, a w 5 miechu tak fajnie było tak mi dobrze było czekałam az maluszek mnie kopnie az go przyczaje jak kopie, cieszyłam sie niemogłam sie doczekac chciałam zeby juz było po wszystkim, a teraz wszystko takie dziwne !!!!! kurwa co mi jest ??????????????? wogóle dziwnie sie czuje w swojej skórze !!!

Gość _Anka________
zawsze mozesz oddac dziecko do adopcji, albo moze tez stanie sie tak, ze facet gdy zobaczy wasze dziecko, zrozumie, dososnie, zmadrzeje...zycze ci tego... pamietaj o jednym stan ducha, stan psychiki jest bardzo wazny dla zdrowia twojego dziecka, ja wiem to, wiem - posluchaj MOJA MATKA PLAKALA PRZEZ POL ROKU BEDAC ZE MNA W CIAZY... JESTEM PO 30- WCIAZ MAM DEPRESJE, JESTEM OD ZAWSZE PODATNA NA ZABURZENIA EMOCJONALNE I CHOC BARDZO SIE STARAM JEDNEGO DNIA JEST OK, A NASTEPNEGO CHCE MI SIE WYC, CHCE UMRZEC...

trzymaj sie dzielnie, moze dziecko będzie dla ciebie jedynym celem, motywem , sensem życia...trzymaj się, szukaj celu... wiem, ze to trudne w twojej sytuacji, ale czasem udaje się wychować samodzielnie fajnego, madrego i dobrego człowieka; TRZYMAJ SIĘ:)

Gość Magdaaaa
Nie przejmuj sie i głowa do góry nie ty pierwsza i nie ostatnia!!! A te stany emocjonalne, to hormony , które w tobie sa.Myśl tylko o dziecku, a jak przyjdzie na świat to wszystkie rozterki miną.Pozdrawiam!!!:):)

Gość nijaki humor
BOŻE !!! toc ja niechce oddac dziecka do adopcji bron boze nigdy !!! to moja dzidzka i tylko moja, a ojciec niech znika jak najdalej bo nawet niechce zeby był ze mna tylko chodzi o to ze jak potraił zrobic to powinien byc odpowiedzialny dodam ze ma 25 lat, niechce zeby odpowiedzialnoscia była obarczona jak dotychczas moja mama która tez wiaze koniec z koncem, a zreszta nie o to mi chodzi, tylko o to ze mam jakis dziwny nastrój, wogóle do mnie niepodobny przy okazji up up :):):)

Gość kaska107
czesc moja druga ciaza to byl koszmar, nie wiem jak moj maz to wytrzymal, byl nawet taki moment,ze oboje bylismy gotowi sie rozwiesc, mialam takie szalenstwa hormonow, ze nie da sie opisac, po porodzie jak reka odjal doskonale Cie rozumiem, ale dasz rade to tylko 2 mc, a facetem, ktory Cie zostawil na poczatku nie zawracaj sobie glowy, powodzenia, trzymaj sie mocno!

Gość nijaki humor
up up up bo to mnie rozwesela :)

Gość nijaki humor
piszcie cos bo upanie robi sie na przypał :P

Gość ankaaaaaa
dasz rade

Gość yuli
Ja też mam 18 lat no juz 19 za pare dni i powinnam juz rodzić, ja co prawda żyje z ojce mego dziecka ale strasznie sie separowałam od świata , tylko spałam, dołowałam sie, martwiłam, miałam czasami dość ale jednak dzidzia wzięła nad wszystkim góre- dała mi do zrozumienia że mnie kocha i że jestem dla niej potrzebna i teraz z niecierpliwościa czekam na poród. w ciązy sie ma różne stany...nie martw sie..nie myśl o nim tylko o dziecku i o sobie jakie masz szczeście...

Gość w kropce.......
up up up

jezeli ojciec twojego nienarodzonego dziecka pracuje.. mozesz wniesc sprawe o alimenty na siebie... az do chwili rozwiazania.. i nie czekac na to co ci skapnie!! najlepiej podac go o procentowa sume alimentacyjna.. to na wypadek jego ewentualnej podwyzki :) jak on dostanie podwyzke..to i ty tez :) no i nie bedziesz musiala np co 3 miesiece wnosic nowej sprawy :) suma bedzie sama rosla.. jesli on nie pracuje.. alimenty moga byc pobierane z poborow rodzicow twego meza :) Radze zajrzec do kodekru rodzinnego... tam wszystko wyczytasz sobie.. :)