Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kurde....

POMOCY !!

Polecane posty

Gość kurde....

jestem w 7 miechu ciazy mam zmienne nastroje, raz sie zmieje raz płacze, kłuce sie, wyzywam ciesze , za duzo tego zeby o tym pisac, raz mam ochote powibijac wszystki okna w domu i wyskoczy przez balkon, jesttem nerwowa i wsciekła innym razem wesoła !!! no.... i chodzi o to czy odbije sie to na moim dziecku te moje humory ciazowe, bo jesli tak to bardzo sie boej ze cos moe mu sie stac złego bo ja jak sie denerwuje to koniec swiata, chce sie dowiedziec czy malenstwo bardzo to odczuwa, to niejest moja wina ze mam takie humory, bo nawet jak chce niemoge tego opanowac a boje sie ze cos sie tanie momo ze tego naprawe niechce !! boje sie o moje malenstwo !! no a teraz znów inny humor - PRZERAZENIE a zara pewnie pujde dolodówki po lody i bed sie smiac bo zobacze w niej mojego gupiego pas rozlozonego na plecach brzuchem do góry !! czekam na wasze odpowiedzi, dla mnie bardzo wazne !! a moze wy tez tak miałyscie i urodziłyscie, i czy dziecko byo całkowiecie zdrowe, czy niebyło nerwowe i marudzace, plisz z góry dzieki :)

Gość ha-ha-ha-hi
też tak miałam!!!!!!!! Na szczęście córcia ma 13 lat i jest wsztstko ok. Uczy się b. dobrze

Gość grrrrrrrrr co za baba
czesc, jestem w połowie 7 miesiac, miałam robione usg w 3 miesiacu widziałam swoje malenstow nawet sie ruszało, potem prenatalne w 21 tygodniu ale niestety NIC niewidziałam bo monitor był na stałe przymocowany i niedało sie przekrecic, a zreszta jak zbaczyłam tego pana doktora to zwatpiłam i siedziałam cicho. wiec bardzo chciałabym zonbaczyc jak moje malenstwo teraz wyglada, jak sie rusza itd, dlatego poprosiłam lekaza o usc a on odmówił, mówiła i powiedział ze dopiero w 35 tygodniu, mówiła mu ze chciałabym tera zpuki jeszcze jest małe bo potem jak bedzie duze to juz niebedzie to samo a pozatym moja mama bardzo chciała zobaczyc. No i Lekarz powiedził ze nie, znaczy lekarak jedna z lepszych w kuj-pom, bardzo swiatowa kobieta, znana a przedwszystkim dobry gin. odmuwiła, skierowania tez mi niedała do szpitala na usg, a jak bym chciała zobaczys swoje malenstwo, a jak dzwoniłam do szpitaka powiedzieli ze muszemiec skierowanie i kółko sie zamyka !! co zrobic ?? moze jakos mozna inaczej ?? doradzcie, ja chce zobaczys swojego łobuza :) aha prywatne usg odpada, niestac mnie :(

Gość a oj jaką lekarkę
z kuj-pom Ci chodzi??

Gość grrrrr co za baba
sory ja cicłam dac temat pomylilam sie przepraszam za duzo okien miałam otwartych

Gość Jestem w kropce
niemam pojecia niejestem i jeszcze niebyłam w takiej sytuacji

ja też miałam takie napady jak Ty.Moja mama oraz osoby że tak powiem ze starej daty powtarzali mi - opanój się,nie rycz- bo Twoja dzidiza będzie nerwuskiem,płaczkiem.Ja mało spałam w czasie ciazy np sżłam o 2 a wstawała o 5 i tak przez cała noc zmuszali mnie by tych godzinych było więcej bo dziecko tez tak ponoć będize maił.HEHEHHE ja nie wierze w zabobony ale niekiedy się zastanawiam czy nie mieli racjii bo mój sybek chodź ma 6 mieisięcy to straszny nerwus,płączek i prawie też nie śpi :P napewno takie humorki pozytywnie nie wpływają na dzidize

Gość sasasasasa
bedzie dobrze zobaczysz !!

Gość abecadło spadło
up up up