Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 8czerwca

RODZIMY 8 CZERWCA 2006 r.

Polecane posty

Gość 8czerwca

siema mam na imie anka mam prawi 19 lat, mieszkam z rodzicami, z facetem niejestem bo niechciałam juz byc, sadze ze sama wychowam dziecko równie dobrze a moze i nawet lepiej ! chciałabym pogadac z dziewczynami które maja termin porodu cos koło mojego, jak sie czujecie itd, chciałabym wiedziec co sie dzieje z wami w tym miesiacu i wogóle pogadac. takze zaprawszam do dyskusji nikt niezrozumie sie lepiej niz dziewczy w tym samym miesiacu ciazy z góry dzieki :) :) :)

Gość 8czerwca
do góru :)

Gość abecadooo
ap ap ap

Gość 9 czerwca
hej! ja mam termin na 9.06.06 ale fajnie by było urodzić 06.06.06 :)!!! Nie wiem jak TY ale ja już jestem ociążała i mam wrażenie że gruba jak słonik:)-ale to chyba wynika z tego że całe życie dbałam o figure (mam 28 lat). Moja niunia (nie znam płci - a TY znasz????) jest położona bardzo nisko w brzuszku w związku z tym prze mi mocno na pęcherz i od czasu do czasu uraża jakies nerwy, które powoduja ze nie mogę swobodnie chodzić. Ale trzymam sie dzielnie i nadal pracuję zawodowo. A Ty jak sie czujesz????

no ja tez nieznam płci wszystko przez moja mame bo na badaniach jak byłam dzwoniła do mnie na komure i lekarz mi zwrócił uwage ze niewolno nosic komórek, zrobiło mi sie wstyd i siedziałam cicho, całkowicei mi z głowy wypadło zeby spytac. No ja tez czuje ze tyje w sumie sama niewiem :/ jesc to jem za 10 :), nic mnie jeszcze niebolało tak mocno mimo ze tez mam nisko brzuchala. Ogólnie wszystko dobrze, no moze wzdecia troche draznia ale ogólnie jest git, dzis byłam z mama pochodzic po sklepach ogladac łuzeczka kurcze matuli niepoznałam inny chłowiek smiała sie do wszystkiego nawet kupiła takiego fajnego pajacyka (ubrano) i takie spioszki z bluzeczka białe tez super, w szoku byłam jak kupowała hehehe ta która mówiła ze nigdy sie niezmieni i nic niekupi :) pozdrawaim trzymaj sie ciepło :) a co do daty 06.06.06 tez nad tym myslałam ale jestem przesadna i 666 mi sie kojarzy, kazdy wie z czym takze wole moze dwa tygodnie przed porodem tak na 26 maja hehehe :) mamusi zdobie prezent na dzien matki :):):)

czesc dziewczyny! Ja też mam termin na 8 czerwca. ogólnie czuję się super tylko dokucza mi zagaga od czasu do czasu i strasznie puchną mi nogi. Wiem już że urodzę córeczkę-Kingunie! powoli już kompletuję wyprawkę dla niuni. na usg termin porodu wychodzi mi na 25 maj