Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nakanaka

POPROSTU - co naprawde szkodzi

Polecane posty

Gość nakanaka

co naprawde szkodzi w ciazy, jakie jedzenia, picie czegos niemówie o emocjach bo wiadomo ale chodzi mi o to czego nienalezy jesc wachat, pic itp

Gość i po kija...
... kolejny temat taki sam? byly ich tu juz dziesiatki zadaj sobie troche trudu i poszukaj, masz tu nawet wyszukiwarke pod reka (menu nad postami) brak zdrowego rozsadku - to szkodzi w ciazy i to bardzo

Gość nakanaka
ty wez sie odczep jak masz zasmiecac i tylko mnie obrazac to niepisz nic, jestem tu nowa i niewiem czy były takie tematy czy nie a ty mnie obrazasz !!!!!! niepisz wcale jak masz tak piasc niejest nigdzie napisane ze jak wejdziesz na jakis temat to musisz zostawic swój komentarz !!! a tylko ludzi wkurzasz mysle ze brak tolerancji i szacunku tez bardzo szkodzi !!!!

Gość i po kija...
w zadnym momencie cie nie obrazilam nie uwazam, zeby uwaga, ze masz sobie zadac troche trudu i poszukac tematu miala cie obrazac a co do zdrowego rozsadku - jest to jak najbardziej powazna odpowiedz na twoje pytanie - poniewaz jest to jedyna rzecz, ktora naprawde w ciazy szkodzi jestes tu nowa - ok to wlasnie ci napisalam, ze nad postami znajduje sie menu i jest wyszukiwarka - szukaj

Gość do nakanaka
nie bądz taka agresywna, założycielko tego kolejnego nudnego topiku. Nikt Ciebie tu nie obraza, przynajmniej nie zauważyłam to w poście powyżej. Troche pokory, "nowa" kafeteriuszko :p