Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zaczynająca

Co potrzebne jest idąc na siłownie..??

Polecane posty

Gość zaczynająca

Jutro zamierzam iść pierwszy raz, więc zaopatrzylam się w strój, ale mam pytanie, czy w siłowniach bywają prysznice, czy trzeba jakieś ręczniki zabierać ze sobą? Jestem niestety w temacie zielona..więc proszę o rady

Gość gość
Przede wszystkim strój na siłownię musi być wygodny, nie może krępować ruchów, musisz w nim czuć się swobodnie, ale nie ja w worku. Na allinside.pl znajdziesz fajne stroje do ćwiczeń

Gość gość
Biorę udział w zawodach fitness, praktycznie na całym świecie. Wiele zdjęć mam na Instagramie. Ćwiczę w ubraniach sportowych od marki Gym Hero (ich strona: gymhero.eu ). Ta marka mnie nie sponsoruje. Polecam ze względu na krótki czas przesyłki i bardzo dobrą jakość materiału. Przede wszystkim materiał naturalny, głównie bawełna, minimalny dodatek syntetycznych rozwiązań, co pozwala na lepsze dopasowanie odzieży do sylwetki. Wiele kobiet, z którymi ćwiczę chodzi w ich legginsach. Inwestujesz raz w kolekcję odzieży sportowej i masz spokój. Prań wiele wytrzymuje, nie ma żadnych problemów z zamówieniem, częste promocje i to bardzo duże. Czasami zdarzają się do 50-60 złotych. Wzornictwo super. Ogólnie bardzo dobrze mi się ćwiczy w ich rozwiązaniach. Marka godna polecenia, no i do tego polska, więc jakieś założenie patriotyczne przy zakupach również występuje.