Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kaaaaaaaaaaaamaaa

czesc czy to normale mam 19 lat i boje sie sexu

Polecane posty

Gość kaaaaaaaaaaaamaaa

chłopak mnie namawia ja go kocham bardzo ale nie chce z nim wspułrzyc!!jestesmy juz rok razemJAK mu to powiedziec !Ze mimo mpojego wieku nie czuje sie gotowa.Przeciez to załosne!!Czy mam sie zmusic i zobaczyc!??Co robic kurde no!!!

Gość ziołówka
Chłopak bedzie Cię namawiał, bo taka jego rola! Tańczy, jak mu hormony zagrają. A Ty, co? Będziesz go dalej kochać, jak ulegniesz jego prosbom? Szczerze watpię. Życzę Ci powodzenia.

Gość dziwna dziewczynaaaaaaaaa
no dokładnie rok temu tak miałam!i sie nie zmusiłam!):):):):)I wiesz co ci powiem dwa miesiace temu chłopak nie wytrzymał w celibacie i uciekł!!!!!!!Ale ja nie byłam zakochana to co innego!!!JAk nie jestes gotowa to sie ni e zmuszaj!!!!!!!jak kocha to poczeka!!Powiedz mu ze wolniej dojrzewasz!!!(nie bedzie sie smiał):):):):)

Gość sadze ze to nie normalne
za stara jestes

19 lat to wcale nie tak znowu duzo. to wcale nie zalosne, tylko zupelnie normalne, a to, ze zyjemy w takich czasach, ze seks jest \"trendy\" im wczesniej, tym lepiej, to nie znaczy, ze kazdy musi isc za tym, jak baran. do seksu nie mozna sie zmuszac, bo to ma byc przyjemnosc, a nie obowiazek do odklepania...

Gość aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
a czemu nie chcesz??

Gość nie wim niechce poprostu
ja nawet nie wiem naczym to polega!nie wiem jaka jest z tego przyjemnosc!nie wiem co to jest orgazm Jest tyle fajnych rzeczy które mozemy ze soba robic przytulac sie całowac Czy musimy od razu to robić?Przeciez jest tyle fajniejszych sposobów okazywania sobie uczuc!!!J

Gość buhahahahhahaaaa
dziewczynka gdzies ty sie uchowała?

hm....najwidoczniej jeszcze nie dojrzałaś do seks :o w Twoim wieku wiekszość dziewczyn wie, co to orgazm, poprzez onanizowanie sie :) :) :) Czy Ty nigdy tego nie robiłaś? Wiesz, nie oszukujmy sie, ale seks jest bardzo wazny w zwiazku....no i też przykra wiadomość, facet, to samiec, dla którego takie rzeczy, jak dla nas, tj. uczucie też sa ważne, ale bardziej liczy sie chemia, tj. oni sa takimi zwierzatkami ;) taka mała uwaga: może długo nie wytrzymać :o

hm, no wiesz, co do orgazmu, to jednak powiem Ci, ze warto sprobowac :) nigdy nie bylam narkomanka, ale zawsze wydaje mi sie, ze orgazm jest jak dobry "haj"..

Gość zrozumcie
ja nie wiem czy to normalne ale mnie nawet mysl o tym nie podnieca!!

Gość powinnam isc chyba do
do seksuolaga

Gość powinnas
powinnas

Gość tiiaaa
a moze jestes lesbijką? ( nie obrazaj sie nie mówie tego na złosc) ja jestem młodsza pare lat i zdarza sie ze mam ochote :D oczywiscie nie stram sie jeszcze jej zaspokaiac ;]

A jak ma cie podniecac mysl o tym, skoro nie wiesz za bardzo o co chodzi? Jak sie czlowiek czegos boi to raczej sie tym nie podnieca... Nie zmuszaj sie do niczego, w koncu przyjdzie taki moment, ze sama tego bedziesz chciala... a tak to raczej nie bedzie ci dobrze i mozesz tylko bardziej sie zniechecic. Seks to fajna sprawa i swietny sposob na okazywanie uczuc, ale trzeba do tego dorosnac.

Gość nie no nie gustuje w
kobietach jestem zakochana w swoim chłopaku!poza tym jezeli bym nawet była to mazyła bym o jakis intymnych pieszczotach z kobieta nie??JA to sie raczej martwie ze moge byc aseksualna!!BO lesbijstwo wykluczam!!na bank

Gość tiiaaa
chociaż czasem nie mogę już wytrzymać, na szczęście zawsze mogę liczyć na mojego buldoga i jego mokrego frędzla :classic_cool:

Gość straszna szkarada
Nie sluchaj. Widocznie nie dojrzałas jeszcze i tyle. Nie ma co sie zmuszac, bo beda z tego same problemy. Przyjdzie czas, kiedy dojrzejesz i bedziesz chciala sie kochac.

Gość dobra to czekam
az dorosne jak nie bede chciała w wieku 20 lat to zaczne sie martwic wtedy

Gość tiiaaa
o lol :D smieszni ludzie na tym forum

jak bys byla aseksuala, to nie lubilabys tez pocalunkow, pieszczot itp., a nic o tym nie piszesz. Nie wmawiaj sobie problemow, bo bedzie tylko gorzej. Na pewno jest z Toba wszystko w porzadku, moze po prostu on wywiera na Ciebie presje?

Gość aha no to dobrze
no nieukrywam jest presja bo to facet starszy o 6 lat.I miał wczesniej kobiete z która to robił!Ja go rozumie ze trudno mu sie dostosowac

Gość tiiaaa
o cholerka... to troche komplikuje sprawe.... bo takiemu moze trudno przyjsc "poczekanie na ciebie" no ale trzymaj sie... nie robi sie tego na conie ma sie ochoty

Gość jnrfc
nie daj sie namowic wbrew sobie... dla niego. jak kocha to naprawde poczeka.. ja uleglam (bylam w twoim wieku) i teraz zaluje:( bylo byle jak, nie tan facet, nie to miejsce, nie ten czas

Gość jnrfc
nawet starsi faceci "wytrzymuja".. amor vincit omnia :)

Gość rozumiem
!!!musiałam posuchac czyjeis opini bo wszystkie kumpele mi mowia ze jestem nienormalna!!i zaczełam sie zastanawiac czy naprawde ze mna wszystko wporzadku):):MAM nadzieje ze poczeka)):

Gość konkluzja
ja tez mam 19 lat no w sumie 20 ale ja tez bardzo balam sie zeksu mojchlopak czekal na mnie ponad 2 lATA ATERAZ KOCHAMY SIE JUZ PONAD ROK I JEST CUDOWNIE I JESTEM BARDZOZADOWOLONA ZE ZROBILAM TO KIEDY JA chcialam.on byl cudowny bo do niczego mnie nie naawial nawet slowem!!!!!!!!!!!!!!!!!!!wiedzila ze sie boje i to bardzo choc ode mnie 4 lata starszy i on tez sie bal bo mnie kocha I NIE CHCIAL zebym miala zle wspomnienia i wogole zle sie czula.to jest naprawde kochajacy facet-szkoda ze twoj tego nie rozumie.ale teraz wiem ze bardzo on chcial jak to facet ale najwazniejsze ze mnie nie namawial i nie wywieral presji!!!!!bo to chyba cie meczy ta presja!!nie daj sobie wmowic niczego zrob tylko to jak bedziesz chciala i kiedy bedziesz chciala!!to twoje swiete prawo i nie zaluj potem pochopnej wymuszonej decyzji

Gość tak sobie myslę
i usiłuję sobie przypomnieć moj stosunek do tego.. Pamiętam jak miałam chyba z 16 lat i z moim ówczesnym facetem coś niecoś wyprawialiśmy -jakiś petting czy jakby to tam nazwać... Ale ja go nie kochałam, brzydziło mnie to wręcz, choć miałam jakieśtam swoje potrzeby które raczej sama zaspokajałam skrycie i delikatnie. Ale wstyd :D No a potem to miałam przelotne znajomości ale jakoś zawsze kończyło sięna całowaniu i takie tam 'obmacywanki ' hehe. Zawsze chciałam zachowaćdziewictwo dla tego kótrego bede kochała. Noi w końcu trafiłam na super faceta mając 19 lat i wtedy po 3 miesiącach bycia z nim stało się:) Pociągał mnie oczywiście i w końcu po 3 miesiącach nasze podchody i inne zabawy skończyły się wiadomo jak :) Teraz jestem z nim prawie 3 lata i jest super :) Jeżeli kochasz swojego faceta a on ciebie to nie ma sięco spieszyć. Moim skromnym zdaniem jeśli siękocha faceta to ona też pociąga nas fizycznie więc dla mnie to naturalne że dochodzi sex.. Ale każdy jest inny :) Nie ma sięco spieszyć :) Ale ja polecam sex, jesteśjuż dorosła, więc nie ma co czekać, sex daje wspaniałą więź z facetem :) Ale całe życie przed Tobą ;) Uwierz jednak że to jest coś wspaniałego, z osobą którą siękocha!!! (nie wyobrażam sbie inaczej).. Pozdrawiam :)

Gość ja mając 19 lat
zaczęłam spotykać się z chłopakiem i już po... miesiący wylądowaliśmy w łóżku (najśmieszniejsze jest to, że i ja i on bylismy zupełnie niedoświadczeni) ;). Teraz już mija nam 5 lat razem. Już po tygodniu byłam pewna że to z nim chcę spędzić moją pierwszą noc. Wcześniej spotykałam się z chłopakiem od 5 miesięcy i choć nalegał nie uległam mu - wydaje się mi, że nic do niego nie czulam... i wtedy też nie byłam pewna, że to z nim chcę przeżyć ten "pierwszy raz". Przemyśl sobie ten krok poważnie!

Gość Axaa
Normalne. Ja też się bałam. Przypuszczam, że też Cie blokuje nie tylko lęk przed stosunkiem, ale i przed ciążą.