Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość miraaaa

ciągle w moim życiu przewija sie jedna cyfra, co to znaczy ?

Polecane posty

Gość miraaaa

od pewnego czsu ciągle trafiam na jedną cyfrę brałam wtedy ślub, w podróży poślubnej miałam pokój z tym nr, jak poszłam do pracy miałam pokój z tym nr, jak patrze na zegarek jet akurat tyle minut po i tak wkółko o co chodzi? zna się ktoś na numerologii lub czymś takim ma ktoś tak

Gość kajala
skontaktuj się z wróżką

Gość miraaaa
ja się boję takich rzeczy ale to też bardzo mnie niepokoji

Gość .....elo...
a może to jest ciąg cyfr...666....-kiepsko to widze..........:p

Gość miraaaa
u mnie jeste to liczba 17 i naprawdę nie ma dnia abym nie spotkałą się z czymś takim dziś np. ktoś wyznaczył mi spotkanie (dodam, że nie miałam na to wplywu( na siedemnastego, dziwne nie?

Gość miraaaa
:) na przestrzeni 7 lat próbowałam tego patentu z totkiem i NIESTETY to nie to

Gość .....elo...
to spróbuj na przestrzeni 17 lat:D

Gość miraaaa
dobrze Ci mówić :) jeżeli nie wiecie co to znaczy to może podpowiedzcie kogo mogłabym zapytać, wróżki raczej nie bo jakoś to dziwne dla mnie a nawet nie wiem gdzie szukać

Gość joko98
a mnie przesladuje liczba 8 :( dodam ze przynosi mi zawsze ogromnego pecha, najgorzej jest 8 dnia miesiaca...

Gość straszna szkarada
Pewnie samo sie wkrotce wyjasni, jezeli rzeczywiscie ta cyfra ma głebsze znaczenie...

to nic nie znaczy. tylko tyle, ze chyba masz malo spraw na glowie i dlatego zwracasz uwage na pierdoly, jakich zazwyczaj ludzie nie zauwazaja. :O

Gość E TAM TO ZWYŁKY ZBIEG
OKOLICZNOŚCI

Gość miraaaa
anyżówka - i chyab to jest najzdrowsze podejście i powinnam się go trzymać :)

polecam sie na przyszlosc :) wyjasniam tajemnicze sprawy i nie biore za to ani grosza, w przeciwienstwie do tych glupich wrozek :P ;)

Gość moich rodzicow
przesladuja cyfru od 21-24 zawsze mieszkaja w bloku albo w mieszkaniu z liczba z tego przedzialu teraz mieszkamy w bloku 21 wczesniej w mieszkaniu 24 wczesniej w bloku 22 wczesniej w mieszkaniu 21 wczesniej w bloku 24 co to oznacza?

Gość tez tak mam
mnie przesladuje cyfra 5: - moje urodziny 6 stycznia (6-1=5!) - na piate urodziny dostalam 'sklepik' -waga do wazenia, monety, itp - teraz pracuje w sklepie (nie moge powiedzic nazwy, ale to bardzo znana branza, zawsze blisko ;) ) - w piatej klasie dostalam swoja pierwsza czworke - mam 5 palcow u kazdej dloni i stopy - mama zawsze podaje 5 uszek do barszczu - wczoraj zbilam talerz i ile mi zostalo? - tak, 5! I jak tu nie wierzyc w magie? przyznam sie szczerze, ze sie troche boje... :p :p :p

Gość mksjka
Nie przejmuj się. Pewnie to nic nie znaczy. Niepokoi cię to ponieważ zaczęłaś zwracać uwagę na tę liczbę. POmysl jednak ile setek liczb przewija się w ciągu Twojego zycia i to wcale nie jest ta Twoja jedyna. Tak na dobrą sprawę każdy może powiedzieć, że jakaś liczba częściej pojawia się w jego życiu. PO przeczytaniu Twojego postu zastanowiłam się i doszłam do wniosku, że u mnie też jest taka liczba i pewnie teraz zacznę zwracać na nią uwagę a chyba niepotrzebnie. (13 - zawsze miałam taki numer w dzienniku w szkole, 13 to mój numer domu, 13 poznałam mojego męża- a gdybym głębiej się zastanowiła to pewnie jeszcze coś by się znalazło) Pozdrawiam