Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość prestley

pomóżcie...co mam zrobić aby zmniejszyć krwawienia...

Polecane posty

Gość prestley

Mam pytanie...moje miesiączki są bardz obfite...bardzo mi to przeszkadza w normalnym funkcjonowaniu.... proszę was o pomoc...co mam zrobić aby zmniejszyć krwawienia.... są może jakieś tabletki... pomóżcie....

Mozesz w aptece kupic tabletki o nazwie Hemorigen, Herbapolu zdaje sie. Dostaniesz je bez recepty. Maja dzialanie przeciwkrwotoczne. Moja ginekolog kazala mi brac przy zbyt obfitych miesiaczkach. Ale oczywiscie podstawa to kontakt z lekarzem :)

Słyszałam że kiedyś jedna babka nie mogła przestac krwawić po porodzie i kobiety z jej otoczenia dały jej do wypicia litr zaparzonego cynamonu czy jakoś tak, Niestety ni wiem dokladnie co to za receptura, ale wiem że ją to uratowało, bo to było dawno..... Pewnie nie pomogłam, ale tak mi sie historyjka przypomniala.

Gość kobiety pomozcie
mi pomogly tabletki antykoncepcyjne,nic innego nie skutkowalo.Mialam tak silne krawawienie,ze nie wychodzilam w tych dniach z domu /serio/ uzywalam supertamponow,do tego always na noc -nie skutkowalo!!!:O Zadne herbatki,witaminy K,inne tabletki. Teraz od 7 lat lykam tabl.antykoncepcyjne i jest ok.