Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość na poprawę humoru

GALERIA KREACJI DODY, zapraszam

Polecane posty

Gość DODECZKA
Mam wszystkie płyty dody i uwielbiam jej sluchac , lubie taka muzyke, fajne teksty, najbardziej podoba mi sie pierwsza plyta virgin bo jest "najmocniejsza" .Co do jej wizerunku .. no coz ...podobala mi sie z pierwszej edycji baru tam wygladala ladnie byla naturalna, teraz... rozumiem ze kazdy ma jakis wizerunek sceniczny i ok spoko... nie bede nikogo za to krytykowac kazdy chce sie przeciez wyroznic ale jesli moge wyrazic swoje zdanie to uwazam ze sa gwiazdy ktore maja klase stroje jakie maja na wystepach i zdjeciach sa piekne ( heh i nie mowie tu o golfach ..nie wiem kto to wymyslil boshe..ani o ciuchach dody ala " latarnicy").Ona nie jest jakos specjalnie ladna ale jak sie " zrobi " to jest z niej laska .Włosy ma ladne, ale figure to juz nie a jak wyglada bez makijazu to tez mozemy to zobaczyc na fotkach.Nie wiem jak ona sie nie wstydzi tak sie pokazywac gdziekolwiek czy to na scenie nawet czy gdzies , super wygladala w teledysku " 2 bajki" po prostu ladnie ale wszystkoinne pozostawia wiele do zyczenia.... no ale przynajmniej jest barwna osoba ... jak wisniewski z ich troje ..pozdrawiam

Gość upppssss

Gość masz jakiś konkretny
argument czy tylko w kółko powtarzać bedziesz, że jesteśmy zazdrosne? to już wiemy więc może napisz coś co uargumentuje Twoją teorię, bo ta jest na razie tylko domniemaniem przykre, że nie dociera do Ciebie, że nie trzeba być zazdrosnym by uważać Dodę za osobę nieładną, bo ma się po prostu inny gust niż Ty

Czy jak mi się nie podoba, na przykład, sceniczny wizerunek Eltona Johna, to znaczy, że mu zazdroszczę urody i ciuchów?

Gość DO Morgaine
kochana, trafiłaś w sedno! :)

Gość pewnie Ci
zaraz ktoś napisze że nie podoba ci sięwizerunek E.Johna bo on jest homo hehe, ludzi e zawsze sięczepiają, w tą czy w drugą stronę... Dla mnie Doda nie dorasta do pięt np. Natalie Portman...

Gość fajne uśmiałam się

Gość ależ ona ma nogiiiiiii
no, no.............. niejeden kulturysta mógłby jej pozazdrościć:P