Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Karowa

Szpital na KAROWEJ w W-wie czy to dobry wybór?

Polecane posty

Gość Karowa

Niedługo muszę wybrac szpital w którym bedę rodzić chciałabym zdobyć od Was opinie na temat tego szpitala

Gość kimberly
zdecydowanie lepszy niż na Żelaznej. Na Żelaznej możesz konać a cesarki nie wykonają nawet jak są ewidentne wskazania, po trupach z narażeniem życia matki i dziecka ale ma być naturalnie i koniec.

ja slyszalam ze na karowej jest super patologia, cesarki i operacje bardzo profesjonalnie, neonatologia spoko...ale jesli chcesz rodzic naturalnie..ponoc strasznie..jak przed laaty -------- tylko lez, nie wolno chodzic, pozycji przyjmowac wygodnych (poza tymi wygodnymi dla lekarzy) uffff tak slyszalam od znajomych... ale moze to plotki..siostra teraz lezy na patologii na karowej i zobaczymy jak u niej porod bedzie przebiegal... ja rodzilam na solcu i bylo spoko.

Rodziłam na Karowej na Zelaznej i w szpitalu Bielańskim. Zdecydowanie najlepiej było na żelaznej to jakis mit z ta naturalnościa, jak chcesz znieczulenie to nie ma problemu cesarki robia z ta sama czestotliwoscia co w innych szpitalach. A przynajmniej personel od izby przyjec przez patologie porodowke i poloznictwo bardzo serdeczny. Na bielanach bez rewelacji ale w porzadku Natomiast Karowa trgedia juz od progu traktuja Cie jak ścierke robia łaske i eksperymentuja, bo to szpital AM . Ja lezalam tam 1 m-c i wyciagneli ze mnie cała krew chyba bo studenci musza sie uczyc, niewazne, ze krew pobierac trzeba było juz z nogi bo miałam wszystkie inne żyly popekane. Na porodowce obok mojej sali dziewczyna rodziła dziecko z ulozenia miednicowego i przez wiele godzin nie bylo postepu a oni i tak na sile kleszczami ciagneli. Jak sie to biedne malenstwo urodziło to nie miało skóry na pupie i potem musiło lezec na brzuchu z wypieta pupa zeby to sie zagoiło (i jeszcze mu uszkodzili stawy biodrowe i na odchodne został wpakowany w taki stelaz metalowy) Zdecydowanie Karowa bardzo zle wspominam. Głownie przez niesympatyczny \"szczekajacy\" personel

Gość polecam wszystkim
Super szybciutko i sprawnie ok