Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość raina2

BŁYSZCZYKI ! Znacie jakieś błyszczyki do ust warte polecenia ?

Polecane posty

Gość raina2

Możecie doradzic jakiś naprawde fajny błyszczyk do ust ? Głównie zależaloby mi na tym aby długo utrzymywał się na ustach i nie kleił się. Może byc zarówno kolorowy jak i bezbarwny. Napiszcie o swoich faworytach, o błyszczykach które używacie, uważacie za udany zakup i polecacie ! A może któraś z Was używa bądź używała błyszczyka Inglot owocowe smaki (czy jakoś tak) ? Jeśli tak to napiszcie czy warto go kupic Waszym zdaniem ?

Gość eris tylko i wyłącznie
koniecznie w słoiczku koniecznie nakładany pędzelkiem długo sie trzyma nie klei i usta są po nim zabójcze nie ma innego a wypróbowałam wiele przez wiele lat . Za 24 zł starczy na 4 miesiaće przy smarowaniu rano i wieczorem :)

Gość inglot miałoby nie eris

Gość yyyy
masz na myśli taki podwójny w "lodowych kostkach" ?

Gość endi
jakie sa kolory tych kostek z inglota? usta sie po nich błyszczą? chodziłoby mi o jasniutki delikatny róz...

Gość patiia
tylko z BELL ale nie kazdy tylko taki nakladany pedzelkiem i on jest taki szerszy od pozostalych jest super ładnie pachnie nie kleji sie i wogole jest swietny

Gość patiia
tylko z BELL ale nie kazdy tylko taki nakladany pedzelkiem i on jest taki szerszy od pozostalych jest super ładnie pachnie nie kleji sie i wogole jest swietny

Gość Ja też mam
z BELL i bardzo jestem z niego zadowolona.

cześć a ja dostałam od meża Loreala - water shine diamond liquid i bardzo łądnie wyglądają po nim usta. Mam taki różowiutki ze świetlistymi drobinkami. Ten błyszczyk wystarcza za cały makijaż. Natomiast jeżli używam konkretnego koloru pomadki, to rewelacyjnie wykańczam makijaż błyszczykiem jagodowym z Oriflame. Delikatnie pachnie i trzyma się ładnie na pomadce. Nie lubię za bardzo błyszczyków w słoiczkach, bo świetnie możesz sobie pędzelkiem nałożyć go w domu przed wyjściem, ale potem np w pracy? Noś pędzelek, wyciagaj lusterko i popraw sobie makijaż? A jak nie pedzelej, to palec ubrudzony i potem sie klei... nie lubię. To nie dla mnie. A tak? Wyciągam szybciutko taki z pacynką i już mam poprawiony makijaż:)

Gość zokzok
maybelline ma water shine diamond nie loreal.........

Gość Ymallka
Ja tylko Oligo 25 !!! Rewalacja, super pomarańczowy smak, nie mdli, no nie gryzie w gardło. Polecam mocno

Gość Pigułka
Błyszczyki Vichy Oligo25 są Extra!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Dawno nie miałam tak ładnych i zadbanych ust. Prowadzę aptekę i moje klientki również są z niego zadowolone :)

Gość Agunia polecam...
Gosh Star shine (czy jakoś tak:P) jest extra. długo sie trzyma, nie klei, pięknie błyszczy. Ten jest z brokatem ale jest tez linia bez brokatu. Z tej firmy mam dwa tusze. Tylko z tej firmy nie kryszy mi sie prawie woóle. Kiedyś wszystkie kosmetyki Gosha były b. drogie. Teraz staniały o wiele, ale jakością są na najwyższym poziomie. Gorąco polecam:)

Gość Agunia polecam...
*Tylko z tej firmy nie kruszy mi się prawie wogóle.

Gość kaledonia
Astor Prismatic Volume & Shine.Ładne kolorki,nie klei się i długo się trzyma.Tani.

Gość eleoonnor
Ja mam Wather Shine Diamonds, efekt po nałożeniu jest niesamowity. Jakbym miała na ustach brokatową poświatę połączoną z taflą lodu..... ale są też minusy, błyszczyk znika z ust po 30 minutach:(

Gość Doria
Najlepszy dla mnie to błyszczyk do ust AA...owocowa seria:)...Slicznie pachnie, pięknie świeci i jest słodki...co kusi do zlizywania:):) Efekt jest na ok. godzine... Bardzo wydajny...starcza na 2 miesiace. W małej "buteleczce" nakładany bezpośrednio na usta...jak szminke

Gość gigi001
Głosuje na Oligo 25 !!! warto ponieważ nareście moje usta są miękie, nawilżone, co idzie w parze z cudownym smakiem no i całunym wyglądem :)))

ja mam inglta i aa. inglota tego w kostce truskawkowego swietnie pachnie (szkoda ze nie smakuje tak jak pachnie :( :( ) usta so blyszczace i dosc dlugo sie trzyma ale wlosy sie do niego kleja :/ . pozatym jest super i fajnie sie caluje :P tylko jak wiatr zawieje to muszisz wyciagac wlosy z buzi co jest juz mniej fajne. ale te wieksze kostki te 2 stronne inglota sa lepsze juz na szczescie. te w pendzelku inglota tez ladnie wygladaly i ladnie pachnialy owocami ale w smaku nie byly za dobre. to samo bela smakuje wazelina. za to aa sa swietne fajnie wygladaja nie kleja sie i smakuja!!!!!!!!!!! capucino jest pycha:):)

Gość Peoni
Tylko Vichy Oligo25. Juz dawno nie mialam tak fajnego efektu na ustach. Sa miękkie i nawilżone. Długo się trzyma :)

Gość nie znoszę błyszczyków
:o Są wieśniackie:o

Gość bo sie nie znasz
:P:P

Gość błyszczyki sa dobre dla
małolat:o I wyglądaja obciachowo

Gość sama wyglądasz obciachowo
:-PBlyszczyki sę dobre dla kobiet w różnym wikeu bo odmładzają twarz,pielęgnują oraz pięknie,dleikatnie podkreślają usta;-)Tradycyjne,mocne pomadki postarzają:-oA dla małolat to dobra jest książka do nauki a nie błyszczyki:-P

Moja siostra ma cala kolekcje blyszczykow - w tym na zime i na lato - jej ulubione typy sa Lumene Berry Fun Eveline 3D Bell Inglot Avon Glazewear Wibo Manhattan blyczyk w flamastrze ! isaDora moisturizing lip gloss

Gość partywomen
oligo 25 są super!!!!nawilżają, ujędrniają i zniknęły moje problemy z opryszczką:) polecam!!!!!

Gość mała-jola
ostatni w sepforze nakładałam na usta błyszczyk z brokatem, taki w kostce z jednej strony różowy a z drugiej transparentny z drobinkami brokatu. Ten brokatowy fajnie wyglądał.

Gość widzę tu jakąś natrętną
reklamę Oligo25:-o:-P

Gość ala to ala tamto1987
Polecam Oligo25,AA,Loreal i blyszczyki Inglota tez sa dobre