Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ciekawa 26

dobry i tani fryzjer w POZNANIU!!

Polecane posty

Gość ciekawa 26

czesc wszystkim! mam takie pytanie apropo fryzjera. gdzie poukrywane sa jakies dobre salony ktore niekoniecznie zedra z ciebie majatek jak bedziesz miec ochote na balejaz i obciecie wlosow jednoczesnie. mieszkam w poznaniu kilka lat ale do fryzjera zawsze jezdze do siebie do miasta bo tam pani jak usiade to zawsze fajnie mnie obetnie no i za wszystko zaplace nie wiecej niz 100zl. czy w poznaniu mozliwe jest odnalezienie jakies pani z fachem w reku? poprosze o namiary na takowe salony.dziekuje i pozdrawiam.:)

Gość upupupuuppupupuuppu

Gość ciekawa 26
nikt w poznaniu nie chodzi do fryzjera??????????;)

Gość ciekawa 26
sa tu jakies kobietki ktore chodza do fryzjera w poznaniu???;)

Gość gość
Ja chodzę, ale też chciałabym się dowiedzieć, gdzie można znaleźć jakiegoś dobrego fryzjera :)?

Gość zośka45teta
Na pewno będziesz musiała określić co chcesz zrobić z włosami. Ja strzyżenie, farbowanie i regenerację włosów wykonuję w salonie www.salonmagia.eu. Mają super ceny :) chcesz to sprawdź :)

Gość gość
Ja od dawna chodzę już tylko do pani Izy na Osiedlu Orła Białego. Salon się nazywa Da Vinci. Ceny są w porządku w porównaniu do innych miejsc, a pani Iza jest niezastąpiona. Zawsze wychodzę od niej zadowolona! Właśnie się wybieram na wakacyjną metamorfozę i nie mogę się doczekać efektu :D

Gość gość
Ja też teraz chodze do Pani Izy po tym jak uratowała moje włosy po poprzednim farbowaniu !