Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jaaaaaaak

Dłonie i stopy

Polecane posty

Gość jaaaaaaak

Jak dbacie o dłonie i stopy? Moje stopy są koszmarne!!! Totalny dyskomfort.

Gość jaaaaaaak
Nie wiecie nic na ten temat?

Gość awoo
To moze jeszce raz przeczytaj swoj post. Bo ja nie mam pojecia o co Tobie chodzi:O

Gość jaaaaaaak
Co robisz żeby mieć ładne dłonie i stopy? Nie wiem czego to nie rozumieć. Dłonie i stopy to takie końce naszych kończyn. Mają paznokcie i fajnie się ruszają ;/

Gość awoo
"Totalny dyskomfort" - to rzeczywiscie duuuuzo tlumaczy, nie????:O

Gość jaaaaaaak
Dzięki za odpowiedź, ale tak na przyszłość to bardziej konkretnie. W moim poście było coś poza totalnym dyskomfortem.

Gość awoo
Tak, niezwykle konkretnie:O Nie pisz haslami dziewczyno, bo komu sie bedzie chcialo odpisywac na takie posty??? Z twojego postu dowiedzialam sie ze: dlonie, stopy, dyskomfort, koszmarne. :O

Gość jaaaaaaak
Och w takim razie wybacz.

Cześć widzę, że Cię tu troszkę olewają. Musisz zadbac o soje stopy np tak. Zetrzec tarka do stóp zrogowaciałą skórę i umyć je potem, nasmarowac kremem, albo balsamem do stóp. Ja nie lubie dezodorantów, ale np polecam talki na codzień. Świetnie pachna i sa w promocji własnie talki z Oriflame. Chodzisz w kozakach wiec noga moze sie odparzyc, a talk przed tym chroni i dodatkowo pielęgnuje... Teraz ręce. Jeśli są zniszczone poświęc im chwilkę. Zrób najpierw peeling. Nałóz troszke na dłonie i masuj jakbys myła mydłame. Potem spłuczi tez nasmaruj dobrym kremne. Dłonie bardzo zniszczone możesz smarowac grubsza warstwa na noc i założyc np cieniutkie bawełniane skarpetki, zeby miąły ciepło, a kosmetyk lepiej sie wchłonie i nie pobrudzi pościeli.

Gość jaaaaaaak
Właśnie o coś takiego mi chodziło ;* Wielkie dzięki.

Nie ma sprawy:) ale oszczędzaj te swoje kończynki bo dłonie to wizytówka każdego człowieka:))

Gość hej hej
ja mma problem ze stopami, w sensie bzydki a nie ze wzgledu na piety itp tylko paznokcie, brzydki ksztal chyba nie potrafie ich obcianc ;/

Gość MartynkaBjakBoska
awoo to jest złośliwe, ja wiem o co chodzi :) sól+oliwka dziecinna=smarować do rozpuszczenia soli:) nasmarować kremem nawilżającym, czekać aż wchłonie pozdrawiam M.