Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wątrobianka

........wątroba.... ała......!!!!....... chyba........

Polecane posty

Gość wątrobianka

\hmm boli mnie chyba wątroba... :( boli mnie tak pod mostkiem jak ucisnę troszkę... odbija mi się po jedzeniu, mniejszy apetyt mam, a może to żołądek, znaczy się jego połączenie z przełykiem mnie boli?? :( już sama nei wiem co to może byc... nawet lekarz nie wie co mnie boli:o

Gość wampeirio
Nie trzeba tyle było wódy pic.

Gość wątrobianka
nie nie nie to nie to:o wypowiadaj się za siebie:P:D

Gość wątrobianka
tak sobie myślę, że trzeba by było zrobic jakieś badania na wątrobę aby wiedziec czy jest z nią coś nie tak? a jakie na żołądek, zeby ewentualnie go wykluczyc? czytałam w necie to mi pasuje, na moje objawy albo boląca wątroba czy tam jej stan zapalny, podrażaniona i takie tam(tylko ciekawe od czego, skoro nie pję i nie biorę tabletek anty) albo reflux żołądkowo-jelitowy

Gość wątrobianka
poradźcie mi

Gość to moze zrobic
tylko lekarza, ona najlepiej powie jakie badania zrobić

Gość wątrobianka
ale przeciez piszę, że lekarz powiedział że nie wie co mnie może bolec:o chce wiedziec jak was boli wątroba a jak żołądek a raczej połaczenie żołądka z przełykiem, bo mam tak jakby i relfux i bolącą wątrobę... wszystko naraz:o

Gość to idz do innego lekarza
czego Ty od nas chcesz, ze Ci diagnoze postawimy i damy skierowanie na badania? Idź do innego lekarza żeby Ci zrobił badania, bo gadaniem bez badań ze nie wie co Ci jest to sobie może ale....

Gość wątrobianka
:o dał mi i ganigast i hepatil i sylimarol i gasec qrwa i mam brac toto wszystko naraz i przez cale życie???:o jak nei wezmę to się źle czuje... chciałam sie czegoś od was dowiedziec.... :o

Gość a zrobił ci badania

Gość wątrobianka
badał brzuch pacami i zrobił wywiad:o ale nie czuje się zdrowsza a juz minęlo pare m-cy

Gość pod mostkiem
to raczej żołądek, nie wątroba. wątroba jest po prawej stronie i niżej trochę.

Gość no to na co czekasz
idx natychmiast do innego lekarza, ale od obecnego zarzadaj skierowania na badnia, jak to nie wie co Ci jest skoro nawet badań żadnych nie zrobił? Jak mozna przepisywac leki nie znając przyczyny?!

Gość mialam tez
to samo kupe badan niby ok ale ciagle bolalo!!!ale u mnie bylo to na tle nerwicowym!!!

ale tu fajnie, mnie boli wątroba, mam zle wyniki, odchudzam sie truciznami, co wy na to?

Gość wątrobianaka
do"miała to samo" i co, przyjmowanie leków p/nerwicowych wyleczyło cię z tych problemów?? łatwo powiedziec"idz do lekarza" byłam już u kilku i ciągle problemy wracają:o taki problem mam już od roku:o

Gość mialam to
te leki mi nie pomogly chcieli mnie wyslas na gastroskopie i lewatywe ale sie przestraszylam i nie poszlam!!!ale to uwidacznia sie do dnia dzisiejszego zawsze pod wplywem stresu oraz jak zjem cos smazonego wtedy podejrzewali wrzody a co to jest??nigdy sie nie dowiedzialam biore czasem tabletki ziolowe zmniejszaja dolegliwosci pozdrawiam

Gość wątrobianka
dzięki za odpowiedź ech, co za życie... juz mi ręce opadają...