Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ona_brunetkaKce

Okres sie spoznia, ciąza ????

Polecane posty

Gość ona_brunetkaKce

Przez dwa miesiące mialam cykle 36 dniowe, wcześniej 4 miesiące były po 34 dni, wyliczając dziś powinnam okres a nadal go nie ma :( Ja już zaczynam schizować że jestem w ciązy...Bo podobno mozna miec na początku miesiączke :( Co robic ? Zaznaczam że nie wspolzylam, jedynie petting, w 5 dzien cyklu.

Gość ona_brunetkaKce
Nikt nie odpowie ?:(

Gość DZIEWCZYNKO
TY TAK POWAŻNIE PYTASZ, CZY SOBIE ŻARTUJESZ?

Gość ona_brunetkaKce
Powaznie !

Gość DZIEWCZYNKO
UFF jak mnie irytują takie zeschizowane teksty, wybacz. Mi osobiście wydaje się że raczej marne szanse na ciąże w 5 dniu cyklu i to jeszcze w czasie pettingu. Niestety, a dla niektórych na szczęscie tak łatwo w ciąże się nie zachodzi. pozdrawiam i uszy do góry:)

Gość DZIEWCZYNKO
a tak na przyszłość to najlepiej się zaopatrz się w pigułki i po kłopocie i stresie:)

Gość Pixelview
Rany... Chyba nie dojrzalas do seksu skoro o takie rzeczy pytasz:O Kto pyta, nie bładzi- jasne, tylko, ze potem sa niechciane ciaze, bo pytania za pozno. Przynajmniej poczytaj troche co i jak zanim zaczniesz wspolzyc. Pomysl o antykoncepcji, wylicz sobie dni płodne i niepłodne itp. a przestanisz szalec. Podpisuje sie pod tym co napisala kolezanka powyzej- trudno zajsc w ciaze w 5 dniu, zwlaszcza jesli ma sie takie dlugie cykle... No i nie wspolzyjac a uprawiajac petting. Gdzie Wy dzieci macie rozum? Miedzy nogami?:O

Gość ona_brunetkaKce
Tylko okresu jak nie ma tak nie ma, a ostatnio byl 36 dnia w południe :/

Gość abcdefghijk
nasze cialo to nie zegarek ......zawsze moze pzryjsc kilka dni wczesniej lub pozniej