Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dolina ona

depresje czy to przez tabsy?

Polecane posty

Gość dolina ona

mam sklonnosc do depresji chyba. czy tabsy moga potegowac? odkad biore tabsy przytylam juz 6 kilo:( mam cellulit i nie moge sie go pozbyc. czy tabsy moga potęgować IBS? ja sie wykoncze chce umrzec...

moze masz zle dobrane tabletki... tez przytylam przy tabletkach. uszy do gory, az tak jest zle ?

Gość Ciocia dobra rada...
No niestety tabletki moga poglebiac stany depresyjne...sama tego doswiadczylam, ale okazalo sie ze po zmianie tabletek wszystko przeszlo:)

Gość podobno tak
biorę od roku te same jeanine:(

niom...to chyba najwyższy czas zmienić...głowa do góry,bedzie ok:)

Gość dolina ona
a czy któraś z dziewcząt też tak ma? ja mam 24 lata i myslalam ze burze hormonow za soba...

Gość jakby tak
jeżeli bierzesz tabsy i są żle dobrane to depresja murowana.Sama przez to przechodzilam i było tragicznie .Zmienilam tabletki i wszystko wróciło do normy ale dopiero po kilku miesiącach .Nie męcz się tylko zmień bo wiosna idzie i trzeba się uśmiechac a nie dolować:)

Gość midka
witam. mam straszne wahania nastrojow, czesto placze z byle czego i po chwili potrafie byc happy, dre sie na wszystkich , nie potrafie nic spokojnie zalatwic, cierpi na tym moj zwiazek i moja psychika. Zapewne to sprawa hormonow, ale sadzilam ze to wszystko z tymi nastrojami wystepuje w poczatkowych opakowaniach dla przyzwyczajenia sie organizmu. a ja jestem w polowie 6 opakowania i te nastroje dotknely mnie jakos przy 4opakowaniu i trwaja ciagle. To mozliwe ze takie objawy pozniej sie uaktywniaja? czy przemina? czy nalezy zmienic tabletki? pytam sie was tak orientacyjnie zanim sie wybiore do ginekologa.

Gość kinga2
hej po jeanine moze sie tak dziac byłam nerwowa i reagowałam płaczem zmień tabosy bo dianach tez tak miłam pozatym teraz zazywam yasmin i ty tez spróbuj albo zmień na inne szkoda sie meczyc....

Gość dolina ona
macie racje pojde i opowiem gin co sie ze mna dzieje...przeciez to ja sama nie moge ze soba wytrzymac a co dopiero moj facet.... takie doliny mialam na poczatku brania, pozniej w miare oki, ale ostatnio coraz gorzej wrecz masakra!! dzieki za odpowiedzi:)