Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość QueenHelene

Kosmetyki Queen Helene gdzie je można jeszcze dostac ????

Polecane posty

Gość QueenHelene

Czy wie może ktoś gdzie można kupic kosmetyki marki Queen Helene? Kiedyś kupiłam sobie balsam do ciała z masłem kakaowym i oliwke tej firmy i byłam z niej bardzo zadowolona, jak dla mnie rewelacja. Tylko teraz niestety mam problem aby gdziekolwiek w Polsce to dostac bo jest to raczej drozsza (ja kupowalam jakiś czas temu balsam za ok 48zł) i mało znana u nas marka.....a szkoda :( Może pomożecie ?

Gość piwcia
Hmm masz racje ciezko dostac cos z Queen Helene. Ja kiedys mialam krem do ciala z maslem kakaowym i mango tej firmy i tez sobie chwalilam :) Czasem mozesz znalezc cos z kosmetykow tej marki na allegro np u uzytkownika gzyl (ja wlasnie u niego kiedys kupilam ten krem). Z tego co widzialam to tego akurat teraz nie ma ale znalazlam np. ten balsam ktorego poszukiwalas http://www.allegro.pl/item90871308_queen_helene_rewelacyjny_balsam_do_ciala_.html

Gość alaniunia
mi udalo sie kupic ostatnio olejek do ciala z queen helene w sklepie w sopocie ale tez mam problemy ze zdobyciem tego kosmetyku

Gość alaniunia
mi udalo sie kupic ostatnio olejek do ciala z queen helene w sklepie w sopocie ale tez mam problemy ze zdobyciem tego kosmetyku

Gość na allegro