Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mam watpliwosci

pytanie o diane 35

Polecane posty

Gość kristi
ja brałam diane 3 lata i niestety przytyłam troche

Gość djola
brałam diane 3 lata i przytylam

Gość majestic
fack, ja wczorjnwzięłam pierwsza tabletke Diany...na kafe jest baardzo duzo topikow o Dianie...jest naprawde niewiele dziewczyn które normalnie przeszły odstawienie....jak zobacze u siebie jakies złe objawy na pewno nie bede sie nimi katowac..

Gość kristi
ja odstawiłam diane 3 miesiące temu i narazie nie mam problemów z twarzą ani z włosami wszystko jest ok. myślę ,że te objawy o których mowa nie zawsze się pojawiają

Gość kristi
nie denerwuj się ja brałam diane przez 3 lata i na poczatku było ok musisz obserwować jak będzie się zachowywać twój organizm i dopiero wtedy możesz podejmować jakieś racjonalne decyzje

Gość lena 111
ja bralam diane kilka dobrych lat i czulam sie ok. piersi nie tyle urosly co slaly sie "pelniejsze". co do efektow dot. cery to bylo lepiej ale bez rewelacji. jedno moge ci doradzic - uwazny dobor lekarza gin. ktory powaznie podejdzie do tematu a nie tylko wypisze ci recepte "na zycznie".bo u mnie efekt jest taki, ze od ponad roku probuje bezskutecznie zajsc w ciaze a moj obecny gin jak dowiedzial sie o tym, ze zazywalam wczesniej tak dlugo diane to zalamal rece. nie chce nikogo straszyc ani zniechecac - wszystko jest dla ludzi ale trzeba faktycznie uwaznie dobrac lek do indywidualnych potrzeb kazdej pacjentki.

ja brałam diane przez rok (teraz od miesiąca juz nie biore). Dermatolog mi ja przepisala ze wzgledu na okropny tradzik, z ktorym walcze od 10 lat i nic nigdy niepomagalo. Dermatolog strwierdzila ze to hormony i jedynie diane moze mi pomoc. I tak rzeczywiscie sie stalo. Juz po 3 miesiacach przyjmowania diane TRADZIK ZNIKNOł CAłKOWICE, pozatym czulam sie bardzo dobrze, powiekszyly mi sie piersi, twarz i wlosy przestaly sie przetluszczac, wystarczylo 5 godz snu w nocy i czulam sie wyspaan i wypoczeta, znikly bole miesiączkowe, ktore przed braniem diane byly nie dowytrzymania. Jedyny minus to troche zylakow i pajaczkow na nogach:( Teraz od miesiąca juz nie biore diane i czekam na okres juz 10 dni sie spóżnia, twarz i wlosy okropnie sie przetluszczaja (rano umyje a wieczorem juz sa tluste). Pozatym zrobilam sie strasznie senna, potrzebuje ok 10 godz snu, caly dzien chodze zaspana, nawet kawa niepomaga. Niewiem jak dlugo to bedzie trwac... ale jak narazie czuje sie beznadziejnie...