Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość killinka40

upadły temperament mojego starszego o 20 lat partnera

Polecane posty

Gość killinka40

skazuje mnie konieczność zaspokajania popędu poza związkiem. Inaczej nie daję rady ... a jak wy ciągniecie w podobnych sytuacjach ?

Gość i jeszcze powiedz ze go kochas
co za obluda, nie ran czlowieka, lepiej sie z kims rozstac niz tak sie zachowywac

Gość rupercik
trzeba było nie łapać się za starszego o tyle, wiadomo, że faceci po 55 nie za wiele mog podokazywać w łóżku.

Gość march
A ja uwazam, ze jezeli facet nie dba o swoja partnerke i nie mysle tu tylko o seksie, to sam sie prosi o to.. Jezeli zona chce rozmawiac o narastajacych problemach, to mezowi sie czesto wydaje, ze ona tylko marudzi, albo sie gdzies głupot naczytała...czy nasłuchała kolezanek.. Ot tego sie własnie zaczyna.. kiedy facet przestaje dbac o ich relacje.. ale kobieta daje ciagle sygnały, ze jest nie tak jak trzeba.. to niektorzy faceci sa slepi i leniwi w okazywaniu uczuc!!!!! Moze moj wpis troche nie na temat, ale ja tez mam faceta 10 lat starszego od siebie.. i nie chodzi moze o jego temeperament, ale o brak tak małych prostych rzeczy jak rozmowa, przytulenia, miłego słowa.. po prostu troche uwagi.. i od razu jest milej kobiecie.. ona odwazjemnie sie na pewno tym samym, a jemu to wydaje sie zbedne, bo przecierz powinnam wiedziec, ze mnie kocha.. a skad... tylko dlatego ze ze mna jest? To niestety za mało.