Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zdezorientowana mamcia

Czy można kilkuletniej dziewczynce nakładać odżywkę do włosów czy się uczuli?

Polecane posty

Ciężko mi rozczesać włosy po myciu mojej córeczce, ale nie jestem pewna, czy można używać normalych odżywek dla kobiet dorosłych, a dziecięcych chyba nie ma. Jak myslicie?

Gość misiakowa
Są szmpony z odżywkami, przeznaczone wyłącznie dla dzieci. Myj córeczce włosy takim szmponem.

Jakiej firmy? Jakoś nie zauważyłam do tej pory... :)

Gość misiakowa
No coś ty?! Idź do drogerii i zobacz na półce z szamponami, czy są dla dzieci. I na bank będzie kilka z odżywkami. Widziałam je parę razy, ale nie zwróciłam uwagi na firmę, bo dzieci nie posiadam.

Jest wiele takich szamponow.. Wystarczy ze poczytasz etykietki.. Albo spytasz sprzedawczni... Sa szampony ktore ulatwiaja rozczesywanie... Swoja droga... nie czes mala jak ma jeszcze mokre wlosy... Bo wtedy sa one poddatne na wypadanie... Poczekaj jak wyschna... I przy samym mciu nie \"rszoruj\" glowki za bardzo.. a raczej nie targaj :) Ja nieraz mylam wloski i czesalam moje siostrzenice... Tez mialy dlugie wloski i ltwo nie szlo.. Ale zawsze wolaly jak ja to robie niz ich mama :) A czesanie zaczynaj od samego dolu..od koncowek idac ku gorze.... Tak zapobiegniesz robieniu sie maluch koltunikow :) Przepraszam ze tak wypisuje.. moze to oczywiste..ale warte nadmienienia :) ps my kupowalismy taki szampon dla dzieci z kaczuszka.. bambino chyba ale nie jestem pewna.. :)

Ja nakładam córce moją odżywkę - czyli Fructis albo Gliss Kur i nigdy nie było problemów ❤️

A czy mogę jej smarować buzię kremem przeciwzmarszczkowym? Co prawda jeszcze ich nie ma, ale może lepiej wcześnie dmuchać na zimne?

Gość to był podszyw...

Gość Etatowy Podszywacz
Ok, już uciekam To był tylko mały niewinny gościnny występ :-D