Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

fikatka

podwyższony puls

Polecane posty

Mój tata od pewnego czasu ma podwyzszony puls czuje sie przy tym zle lekarz szuka na razie przyczyny ---czy ktos moze mi pomóc i odpowiedziec gdzie szukac przyczyny ? Tata ma 57lat.

Gość tukan
Za mało szczegółów, czy były robione badania?

moj tata ma tak samo, ale nie tylko podwyzszony puls , ale ogolnie arytmie i to wlasnie gdy skonczyl 59 lat. Na starosc roznie sie organizm zachowuje.

Gość tukan
Często obniżona pojemność wyrzutowa serca = przyspieszony puls.

NO WŁAŚNIE TEORETYCZNIE WSZYSTKO OK PODSTAWOWE BADANIA ZROBIONE I JAK NA RAZIE ZADNYCH Z TEGO WNIOSKÓW OGÓLNIE PRZYTYŁ W OSTATNIM CZASIE ALE WYNIKI CUKRU SA W PORZADKU ZACZYNAM SIE NARAWDE MARTWIC DZIEKI ZA ODPOWIEDZI

Gość Odp prosze
Ja też mam podwyższony puls. Czasem tylko jak sie zdenerwuje no ale to raczej normalne. Ale czasami bez powodu i wtedy czuje sie tak dziwnie czuje taki niepokoj, a czasami serce bije mi tak jakby chcialo wyskoczyc z klatki pierwsiowej czy to jest arytmia? Jakie mogą być tego konsekwencje?

Gość lkhytfgcgfxsfdxgc

Gość .....elo...
do Odp prosze -->mam dokładnie tak samo,ciekwe skąd to:(

Gość wykonac prosze ECHO serca

też tak miałam i okazało się że to częstoskurcz węzłowy nawrotny, nic groźnego ale życie trochę paraliżuje. skończyło się zabiegiem o nazwie ablacja :o fleeee

Gość Dunia 55
U mnie są podobne objawy, podobnie ma moja mam, czyli to nie konieczne jest związane z wiekiem. Gosia kafe, proszę napisz coś więcej o tym schorzeniu i tym zabiegu :-) :-) :-) :-) :-)

Gość mysia154
Mam 21 lat i od jakiiegos czasu , w sumie ponad rok albo i 2 lata mam podwyższony pi\uls najczęściej około 120 lub około 100,niewiem czy to jest normalne czy cos powinnam z tym zrobic?