Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Soledad

Odtruwanie

Polecane posty

Czy ktoś stosował denoxinal lub inny preparat do detoksykacji organizmu?a może znacie jakąś dobrą kawę zbożową, bo nie mogę zwykłej, buu :-/

Gość Eulalia
Ja piję czasami inkę czasami anatola. Mi smakuje z mlekiem i cukrem a zwykłej też nie mogę pić, pozdrawiam

właśnie mnie zastanawia ten anatol. kawa w torebkach,hmm... pozdrawiam:-)

Gość agata5212
Jeśli zdecydujesz się na odtruwanie organizmu w celu polepszenia samopoczucia, pamiętaj, że szczególnie trudne mogą okazać się pierwsze dni kuracji. Niestety, z reguły w naszym ciele znajduje się znacznie więcej to ksyn, niż przypuszczamy. Poruszone z miejsc, w których do tej pory przebywały, zaczynają krążyć i zanim zostaną w pełni usunięte przez jelita, wątrobę, nerki, skórę, mogą powodować znaczny dyskomfort. Nie ma powodu do zdenerwowania, to złe samopoczucie jest potwierdzeniem, że organizm się oczyszcza i kuracja działa. Wypoczywaj nieco więcej, jeśli możesz sobie na to pozwolić; pamiętaj o wypijaniu 6-8 szklanek czystej wody dziennie w celu rozcieńczenia toksyn i szybszego ich wydalenia. Szybkość usuwania toksyn może być zwiększona przez zastosowanie masażu, pobyt w saunie, szczotkowanie ciała tuż po prysznicu, aktywność fizyczna. Wymienione poniżej objawy to normalna reakcja na odtruwanie: -Zmęczenie -Bóle głowy podczas pierwszych dni -Problemy ze spaniem, zarówno znaczna ospałość, jak i bezsenność -Nieświeży oddech -Swędzenie skóry, a nawet wysypki -Zwiększona ilość gazów -Pobolewania brzucha -Przykra woń potu -Rozdrażnienie Im bardziej nasilone objawy, tym większe jest zatrucie organizmu. więcej na: http://www.facebook.com/TransferFactorInfoPl

Gość michalina_
Skuteczną terapię oczyszczania i detoksykacji organizmu polecam w Małopolskim Centrum Promocji Zdrowia w Krakowie (mcpz.pl). Wcześniej jednak trzeba wykonać test diagnostyczny metodą dr Volla na obecność bakterii, wirusów, pasożytów, grzybów, toksyn i in. w organizmie (czas badania ok 1 godz. a wyniki od razu po badaniu).