Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zaniepooookojona

Dziwny ból brzucha w czasie cyklu.

Polecane posty

Gość Zaniepooookojona

Dziewczyny! Od 6 miesięcy biorę pigułki, nie stosuje zadnych innych zabezpieczen. Kocham sie też w przerwie siedmiodniowej- bo przeciez wtedy też jestem zabezpieczona. Ostatnio brałam dwa opakowania pod rząd, nie zrobiłam przerwy- okres dostałam w dobrym terminie, ale trwał tylko 1,5 dnia, a zawsze około 5-6. teraz biorę już 5 pigułkę z nowego opakowania i mam dziwne bóle brzucha.... raz tak jakby watroba, innymi razy jajniki.... miałyście kiedyś tak? czy to zły wpływ tabletek czy organizm tak reaguje na branie dwóch opakowań bez przerwy ? pomóżcie.... bo boje się ogromnie.:O

Gość Zaniepooookojona
dodam, że poza tym, wszystko jest ok, dobrze się czuje, a te bóle tylko pod wieczór, od jakichś 3 dni.. pomóżcie..... nie ma ryzyka, prawda...?

Gość Zaniepooookojona
nooo powie mi któras coś pocieszającego?

moim zdaniem to ból spowodowany brakiem tej przerwy,nei masz sie czym martwic,minie...:-)po prostu organizm się nowu przestwia...

Gość miareczka22
Diana to raczej lek niż tabletki anty;/ Bierzesz je tylko z powodu antykoncepcji? A ból spowodowany jest tym , że brałaś je bez przerwy. To zawsze zabuża. Bądź spokojna.