Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość honorata21

do kobiet biorących tabletki antykoncepcyjne

Polecane posty

Gość honorata21

mam pytanie.czy w trakcie brania tabletek Wasz okres stał się mniej obfitszy?Czy może miesiączka jest tak samo obfita jak była wcześniej?zadaje to pytanie , bo właśnie skończyłam pierwsze opakowanie tabletek(w niedziele) w środę pojawiło się plamienie, według mnie bardzo skąpe.Wystarcza mi wkładka, nie mam potrzeby używania tamponów.Boje się , ze coś może byc nie tak.A do lekarza moge pójśc dopiero w poniedziałek.Jezeli któraś z Was miałaby ochotę odpowiedzieć, to z góry dziękuję .

ja nigdy nie miałam obfitych miesiączek ale po tabletkach miałam jeszcze mniejsze. Natomiast po plastrach mam dosyc obfite. Pozatym odczekaj - organizm oswaja się z tabletkami ok 3mc. :) :) to taki okres próbny jesli beda dokuczały ci jakieś dolegliwości po tym czasie powinnas porozmawiac z ginekologiem o zmainie tabletek

Gość honoratka21
dziękuję Ci bardzo Fetish. ja też nigdy nie miałam abfitej ani tym bardziej długo trwającej miesiączki , zazwyczaj 3, 4 dniowe krwawienia, dosc słabe.Po tabletkach czuje się dobrze, nie mam skutków ubocznych, poza tym ,że trochę przytyłam i urosły mi piersi.Jeszcze raz dziękuję, pozdrwiam