Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość samaniewiemP

dni płodne podczas brania tabletek anty.

Polecane posty

Gość samaniewiemP

czesc dziewczyny jestem strasznie ciekawa czy podczas brania tabletek antykoncepcyjnych sa tez dni plodne lub nie??bardzo prosze o jakies sensowne wypowiedzi:)

Gość mlodzik
tabletki anty sa wlasnie po to zebys nie zaszla w ciaze tak dlugo jak je bedziesz brala, wiec nie masz dni plodnych czy nieplodnych , mozesz sie caly czas kochac , ale dla pewnosci co kilka miesiecy mozesz zobie robic test ciazowy!! bo wiesz jednak ten 1% zawsze isnieje .

Gość samaniewiemP
no ale jak jest krwawienie to z reguly nie ma dzidziusia:)tak mi to lekarz tlumaczyl

Gość Akna81
Autorko - ile masz lat? Czytam i nadziwić się nie mogę. Jak ktoś interesuje się zapobieganiem ciąży to chyba minimalnie powinien orientować się na jakiej zasadzie działa środek, którego używa lub chce użyć. Kobieto (albo dzieciaku) - tabletki powodują zatrzymanie jajeczkowania i w związku z tym nie ma dni płodnych. Jak mogą być skoro nie ma czego zapładniać??????????? A krwawienie to nie zawsze dowód na to, że dzidziusia nie ma. Zdarza się tak, że kobieta będąc w ciązy ma krwawienie podobne do miesiączki. Zmień lekarza, bo ten jakiś niedoinformowany!

Gość Pooola*
Samaniewiem.....oczekujesz sensownych odpowiedzi, ale czy zadajesz sensowne pytania? Twój lekarz to też jakiś konował...

Gość samaniewiem
dlaczego myslisz ze moj lekarz to "konowal"??bardzo przepraszam ale po to jest forum zeby sie pytac jezeli wam to przeszkadza to po co tu sie wpisujecie!!niepojete!!!a po 2 skad wiecie ze biore tabletki??ha??moze to wlasnie dowiadywanie sie przed rozpoczeciem??zeby byla pewna juz wszystkiego??pomyslcie drogie dziewczyny zanim cos napiszecie bo to wy chyba dzieckiaki jestescie a nie ja!!!to ze chcem byc odpowiedzialna i che wszystko wiedziec zanim zaczene brac to zle??oj to (z ironia)WYBACZCIE!!smieszne jestescie jak nie wiem