Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ani tego ani tego

Jak można zdobyć receptę na tabletki anty??

Polecane posty

Gość ani tego ani tego

Nie piszcie, że mam iść do ginekologa, mam swoje powody, które umożliwiają mi wizytę u ginekologa. Brałam Diane na trądzik, przepisał mi ją dermatolog, ale teraz niestety już mi nie pomaga. Chciałabym brać Regulon i w tej sprawie mam pytanie. Kto prócz ginekologa może mi wypisać receptę?? Zazwyczaj chodziłam do internisty, ale musiałam pokazać opakowanie, teraz nie mam opakowania. czy można kupić Regulon w aptece bez recepty"??

zadnych tabletek anty nie kupisz bez recepty podobno moga ja wypisac lekarze rodzinni ale moja np tego nie robi wiec to od lekarza zalezy najprosciej byloby udac sie do ginakeologa i nie wiem dlaczego nie chesz isc :P przeciez chyba nie jeden przyjmuje u Ciebie wiec jak do jednego nie chcesz to idz do drugiego

Gość shizzuzzz19
Cześć! Natrafiłam niedawno w Sieci na firmę, która zajmuje się wysyłaniem e-maili reklamowych oraz przeprowadzaniem ankiet. Dzielą się zyskami, więc za każdy e-mail, który dostaniesz i ankietę, którą wypełnisz płacą Tobie! Pieniądze dostajesz też za osoby polecone przez Ciebie i też za osoby, które tamte osoby polecą i te które tamte z kolei polecą - tak do czwartego poziomu! Można sobie powypełniać ankiety i przy tym troche grosza dostać. No i jeszcze są konkursy. Zapisz się, tu jest adres: http://netprofit.pl/zapis.php?referent=ania1787 Lub Eurobarre: Eurobare płaci za włączenie ich surfbara (mały programik który wyświetla bannery) za co otrzymujemy punkty które są zamieniane na pieniądze pod koniec każdego miesiąca. Zaletą takiego sposobu zarabiania jest to że nie musimy nic robić, wystarczy włączyć programik a punkty same się zbierają. Jedynym ograniczeniem jest to że po 4 godzinach nieaktywności przy komputerze program się wyłącza. Program można pobrać na www.eurobarre.com/index_fr.php?p=971275932690 Wybieramy installer. Niestety wszystko jest po francusku albo angielsku. PRogram zaczyna się pobierać, trwa to kilka sekund. Następnie instalujemy pobrany plik i wypełniamy formularz. 1- to twój numer, nie kasuj go. Zaraz obok wpisz 4-cyfrowe hasło- zapamiętaj go! 2-to kraj w którym mieszkasz. 3-tu wpisz swój e-mail 4- klikasz napis Validez Votre Compte. Następnie wchodzisz na maila, kliksz link aktywacyjny i zarabias

Gość asiakowa
generalnie ginekolodzy , internisci itp prawie kazdy lekarz moze ci przepisac - problem w tym ze im sie nie chce!!!

Gość trzeba kombinować
Wybierz się do internisty, powiedz, że Twój ginekolog wyjechał, a Ty stosujesz Regulon na trądzik, powinien Ci przepisać. Ja nawet się tłumaczyć nie musiałam, rozmawiałam z internistą o trądziku i poprosiłam o przepisanie Diany. Możesz też iść do ginekologa, powiedzieć, że bierzesz na trądzik Regulon i, że lek ten Ci pomaga popros o przepisanie i na pewno nie będzie chciał Cię badać, a jeśli będzie chciał, to powiedz, że niedawno byłaś badana. Poza tym Regulon może być również przepisany przez dermatologa, większość dermatologów przepisuje te tabletki.

Gość Julitta_
Ostatnio poszłam do internisty po regulon (mój ginekolog wyjechał) i bez problemu przepisał mi receptę. Pytał tylko jak się czuje po regulonie, czy nie mam jakichś skutków ubocznych itp.