Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sołsam

Nowy BIUST

Polecane posty

Gość sołsam

Od wczoraj jestem szczęśliwą? posiadaczką nowego biustu. W klinice zdjęli mi bandarze choć blizny jeszcze są widoczne. Nie zdecydowałam się na jakieś radykalne zmiany ponieważ z miseczki B przeszłam do D. Jak na razie nie mogę sie oswoić z tymi nowymi cycuszkami. Chyba wyglądam lepiej ale nie zauważyłam żeby panowie sie bardzo za mną ogladali. Poza tym martwi mnie że jedna pierś jest troszkę wieksza od drugiej. Dziewczyny napiszcie czy to normalne czy błąd chirurga? Powoli próbuję pokochać swoje nowe ciało. Nie mogę się doczekać wakacji u wybrzeży morza Śródziemnego - wreszcie będę mogła wystapić w topless i pokazać swoje nowe "baloniki". Są tu jakieś dziewczyny, które powiększyły sobie biust? Jak się czułyście wtedy?

Gość halop
biust sobie pwiększają tylko i wyłącznie kobiety zakompleksione. Taka prawda.Nie masz sie szczerze mówiąc czym chwalic- to nie twoje naturalne, sterczące piersi tylko sterczący silikon. Eh..........te kobiety....................

Gość ayhaa
jak zakompleksione? mało utaj takich na forum? co druga pisze ze nie chce malych cyckow wiec o co ci chodzi?:o

Gość halop
nie rozumiesz co to znaczy zakompleksione? zakompleskione to takie które nie akceptują swojego wyglądu. Tez mam nieduży biust-----ale to nie powód zeby zaraz go sobie powiększać i szpanować.......udawac ze to twój naturalny. Tak jak robi to Doda. Wiadomo o co chodzi. Mój facet stwierdził ze gdyby mi odbiło i zrobiłabym sobie biust- juz nigdy by ich nie dotknął.....prędzej by się porzygał. Naturalne, zadbane piersi są najpiękniejsze. A ładne będą tylko wtedy jesli o nie zadbasz. Ja dbam- ćwiczę, smaruję dobrymi kremami, masuję.......... Nie są duże.........ale są jędrne i sterczące. Kocham je takie! i uwielbiam je pielęgnować a mój facet mnie za to podziwia ile codziennie poświęcam im czasu. Ale za to odpłacają się swoim wyglądem. a autorka poszła na łatwiznę. Tak najlepiej.

Gość ajol
a feeeeeeeee

Gość ajol
a feeeeeeeee

Gość sc
Tak, raczej jest to normalne po operacji że jedna piers jest wieksza. W moim przypadku była to lewa pierś.Z reguły jest wieksza opuchlizna w lewej. Moze miałaaś niewieklka asymetrię której nie było widać jak miałas mniejsze piersi. Komentarzami wyzej nie ma sie co przejmować. Niektórzy nie rozumieją ze niekiedy jestesmy do tego zmuszone przez zycie.

Gość halop
sc- co za pieprzenie- zmuszone przez zycie! :-) dobre!!!!! zakompleksione jestescie i tyle. Żal mi was!!! gdzie jeszcze sobie silikon wsadzicie i bedziecie szpanowac ze to wasze naturalne????:-) rozumiem tylko kobiety które zdecydowały sie na cos takiego z powodu "braku biustu" ale autorka malutkich wcale nie miała. I jeszcze jaka skromna- nie powiększyła zbyt duzo- z B do D. No rewelka po prostu. Gratuluję!!!! zeby to były twoje naturalne- to spoko- tylo pozazdroscic!!! jestes sztuczna. I tyle. Obrzydliwie!

Gość dżemowa panna
...i znow sie zaczynaja szarpanki... halop, przeczytaj post autorki jeszcze raz!! Gdzie tami widzisz prośbę o osąd czy dobrze zrobila? Nikogo nie interesuje Twoja opinia, pytanie autorki jest skierowanie raczej do osob ktore sa po takim zabiegu!

Gość bettta
tu nie chodzi czy naturalne cyz nie tlyko to to zeby wreszcie sie poczuć kobieco! nie zrozumie ten co nie miał nigdy z tym problemów:O

Gość autorko mam pytanie
ja nawet a nie mam!i tez planuje operacje kase mam odłozoną!chce miec B bo wedłóg mnie to idealny rozmiar biustu!powiedz mi czy to prawda ze co dwa lata czy trzy trzeba płacic kolejne 3 tys za nowe wkładki??odpisz koniecznie!!

Gość autorko mam pytanie
a i ile dałaś??gdzie przeprowadzałas operacje??bolało??ile masz lat?

Gość autorko mam pytanie
czekam na odpowiedz bo ta tematyka bardzo mnbie interesuje!

Gość autorko mam pytanie
odpowiedz jak bedziesz bo ta tematyka bardzo mnie interesuje!ile dałas bolało ??i czy trzeba zabieg powtarzac co pare lat?

Gość do cycatej
Ach to ty zakładałaś ten topik o zmianie silikonów co kilka lat. Współczucie teraz faceci będą już widzieli w tobie tylko cyce i nic więcej. Choć tak szczerze to ten topik jest prowokacją to pewnik.

Gość Autorka celowo
załozyła ten topik żeby sprowokować szarpaninę słowną. Ktoś wcześniej założył topik z pytaniem co ile trzeba zmianiać silikony i któraś podchwyciła tamtejsze złośliwe komentarze. Założyła więc nowy topik chcąc wywołać nową zagorzałą dyskusję i się cieszyć głupio z reakcji bab

Gość autorko mam pytanie
nie to ja załorzyłam ten topi o wymianie sylikonów!bo tu autorka mi nie odpowiedziała przez wasze załosne ataki na jej osobe!!!wiec załozyłam nowy temat z nadzieja ze znajda sie jakies normalne dziewczyny co udziela mi odpowiedzi

Gość woj
Nie widze nic zlego w silikonowym biuscie :) Warto wziasc zycie w swoje rece! Kobitki, ktore krytykuja takie operacje poprostu boja sie i zazdroszcza tym, ktore maja odwage.

Gość a co w tym dziwnego
ze ktos ma kompleksy???????? mało jest chyba takich,co nie mają ich wcale :P