Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość proszę o radę

LOREAL czy WELLA- jaką farbę do włosów wybrać?

Polecane posty

Gość proszę o radę

chodzi mi o ładny odcień brązu, co radzicie?

Gość proszę o radę

Gość proszę o radę
Palette odpada, bo jest zbyt agresywna dlatego muszę wybrać jedną z tych dwóch firm.

Gość lii
nie farbuj, bo za chwile bedziesz lysa

Gość zxcvbnm
Wella decore

Gość Poul
Witam, jestem z zawodu początkującym fryzjerem, ale to czego się nauczyłem zmienia całą rzeczywistość przeciętnego farbowania włosów. Farbowanie to bardzo wazna decyzja,dlatego warto poradzić sie fryzjera z doborem farb, a nie kierować się radami tutejszych czytelniczek. Od tego jaki masz kolor wyjściowy bardzo dużo zależy jaki uzyskasz kolor. Mianowicie jest wiele firm farb na polskim rynku, ale w żadnym wypadku nie polecam tutaj farm "marketowych" ponieważ jest to oszustwo, często farby te są bardzo silne z dodatkiem dużego stężenia amoniaku,który wpływa na osłabienie i wypadanie włosów. Polecam tylko farby profesjonalne, które można kupić w hurtowniach fryzjerskich. Takimi firmami są: Lanza, CeCe, Goldwella, Wella, Loreal PROFESIONEL, Matrix. Są to farby których jakość możesz być pewna. Kolor farb jest równiez w dużym stopniu dobierany do typu twarzy, więc jeśli masz zdjęcie poradzę jaki kolor dla Ciebie. Z pozdrowieniami Poul.

Gość proszę o radę
dzięki Poul:) chyba rzeczywiście wybiorę sie do sklepu z profesjonalnymi farbami ciekawe ile kosztuje taka farba? domyślam się, że będę musiała kupić od razu większą ilość (taka jak do salonu)?

Gość proszę o radę
każda niszczy? nawet ta z salonu fryzjerskiego?:(

Gość malagenia
Również jestem za farbami profesjonalnymi. Jeżeli chodzi o to, gdzie je dostać do veba.pl jest profesjonalnym sklepem fryzjerskim gdzie dostaniesz farby lepszej jakości. Na pewno będziesz bardziej zadowolona niż z tych, które możesz dostać w tradycyjnych drogeriach.

Gość natalka8905
polecam henne, proszek,nie jakies kremy z henna, bedziesz zadowolona, ale glownie to jesli masz ciemne badz rudawe wlosy.