Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość globulka

globulki

Polecane posty

Gość globulka

czy orientujecie sie w jakich cenach sa globulki dopochwowe ?? znalazlam kilka ich rodzajow: patentex- oval, kolpotex, preventex, secural, cosmoval....wlasnie rzuczam tabsy bo mi nogi siadly i watroba, szukam jakiegos srodka ktory mozna by stosowac z gumka. doradzcie!

patentexy są dobre stosowałam i kosztują 6 sztuk 14 zł , przynajmniej u mnie i mi pasowały .. całuje

Gość globulka
dzieki Katalinko!, a o tych innych cos slyszalas?? jest jeszcze jakis krem nazywa sie Delfen- czytalam gdziesz ze juz nie jest produkowany, prawda li to?:)

słyszałam ,że patentexy są bardzo dobre , zresztą sama stosuje i jest ok :) z tym ,że teraz zaszalałam bez i czekam na okres bo sie boje :( o tych innych tez slyszalam jednak z tego co patrzylam na rozne opinie to raczej przoduje patentex:) mi np pasowal choc jak sie rozpuszcza trzeba lezec zeby nie wyplywal a pozniej jest ok i bezpiecznie czulam sie zabezpieczajac sie globulka i prezerwatywą :) a o Delfenie tez gdzies czytałam ze wycofali ..całuski ❤️

Hej ! Tez wlasnie zaczelam stosowac Patentex, ale po pierwsze w moim przypadku czulam sie z nimi okropnie (pieczenie i dziwne uczucie ciepla - wcale nie przyjemne) a po drugie - nie sadzicie ze to troche drogi interes? to tylko 6 globulek za 14 zl - kochajac sie codziennie albo prawie codziennie starcza na tydzien, do tego prezerwatywy.... Na miesiac taniej wychodzily mi tabletki anty..