Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mona-liza

petting a ciąza..

Polecane posty

Gość mona-liza

hej!! mam głupie pytanie i wiem,ze duzo osob juz miało podobne prablemy.. mianowicie uprawiałam pettning z chłopakiem i teraz boje sie z emoge być w ciąży bo mam strasznie nabrzmiały i durzy brzuch.. poza tym jestem strasznie senna i poddenerwowana.. wiem, że to moze być napięcie przedmiesiączkowe bo za jakies 5 dni powinnam mieć okres jednak moje myśli nie dają mi spokoju.. co do tamtego wydarzenia to wygladało to tak ze najpierw moj chłopak miał wytrysk potem jakies 10 min rozmawialismy no i potem uprawialismy miłośc francuską (tzn on mi) a własnie wczesniej przed jego wytryskiem dałam mu w swoich ustach troche spermy.. czy to mozliwe zebym była w ciązy przez coś takiego...?

Gość Iynka
wczesniej przed jego wytryskiem dałam mu w swoich ustach troche spermy.. Skąd ja tam miałas ??? skoro to było przed wytryskiem??????

Gość mona-liza
a no fakt to nie była sperma ale to co wczesniej znajduje sie na członku jak facet jest podniecony. w gruncie rzeczy tam tez są plemniki.. kurcze panikuje.. ale co mam zrobic .. boje sie po prostu.. koncze z tym nawet z pettingiem..

Gość jojojooojojo
ettt napewno nie przezyly w twoich ustach a potem w jego...jesli wogole tam były....nie masz co sie martwic;-)

Gość mona-liza
dzięki jojojooojo :P hm.. no całkiem możliwe :) a na dłoniach tez zapewne nie przezyły prawda? musze sie wyluzowac.. bo w ten sposob daleko nie zajde :P

Gość ona_brunetkaKce
Ja tez wariuje. bo uprawialam petting z facetem jakos w listopadzie, potem dwa razy miałam okres po tym zdarzeniu a teraz go nie ma a powinien byc w wtorek :( I tez sie martwie.

Gość mona-liza
nom to nie jest takie proste wszystko.. bo niby to tylko petting ale z drugiej strony wszystko jest mozliwe.. zwłaszcze, ze sie tragicznie czuje.. mam 37.2 boli mnie gardło i mam brzuszek jak balonik taki wielki i napompowany... no i ta spozniajaca sie miesiaczka... co my zrobimy?? choroby psychicznej dostane niedługo..

Gość ona_brunetkaKce
Mnie tez gardło boli :O

Gość mona-liza
no i wszystko jasne jesteśmy w ciązy :P

Gość monalizo
jestes w ciązy?

Gość mona-liza
mam nadzieje, ze nie jestem :)

Gość lornetka
ale kręcisz. najpierw piszesz że za 5 dni masz dostać okres a potem ze ci się spóźnia. to co w końcu? zdecyduj się

Gość ona_brunetkaKce
Wlasnie mona liza :O Moze przestaniesz zmyslac, mi sie spoznia od wtorku

Gość mona-liza
no faktycznie coś mi sie pokreciło :P własciwie okres powinnam misc nidługo tego jestem pewna.. róznie to u mnie bywa.. nie zawsze jest tak jak być powinno.. w ogole ostatnio miałam taką miesiaczke ktora trwała 7 dni potem 2 dni przerwy a nastepne 2 dni krwanienia.. wiec nie jestem do konca pewna kiedy powinna być teraz.. poczekam i sie przekonam.. mam nadzieje, ze wszystko bedzie ok.. jutro przyjezdza chłopak wiec mnie pocieszy.. ale juz w ten sposob co miesiac temu...

Gość ola.g
myśle, ze to mało prawdopodobne.. ale kto wie..poczekaj na ta miesiaczke, zrób test i wtedy zobaczysz :)