Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zastanawiajaca się

odżywka do spłukiwania-balsam do prostowania-pianka do włosów- jaka kolejnosc???

Polecane posty

Gość zastanawiajaca się

jakw temacie, jaka kolejnośc tych czynności??? nie wiem czy nie powinnam odżywka do spł.- pianka do włosów utrwalajaca fryzurę- balsam do porstowania- prostownica czy też najpierw baslam a potem piankę i na koniec prostownicę :o

A nie masz przyklapnietych wlosow od takiej ilosci kosmetykow? Moim zdaniem w tym zestawie pianka juz niepotrzebna, a jesli chodzi o koleejnosc, to taka jak w temacie.

Gość zastanawiająca się
hmm... no nie bardzo... może i zrezygnuje z pianki do włosów, ale po prostu pomyślałamże trzeba by było utrwalic fryzurkę, chyba że sie mylę:o:)

Gość lakierem
sie utrwala

Gość zastanawiająca się
aha... czyli odż. do spł.- balsam do prostowania- prostownica- lakier(moze nabłyszczający?) :) a moze jedwab w płynie na same końcówki włosów, bo mi się trochę puszą:o:) podpowiedźcie mi, proszę

Gość zastanawiająca się
dzięki za odpowiedzi:) olaboga to więcej kosmetykó nizeli ja, :D czuję się pocieszona(wiem wiem ty to robisz sporadycznie:) ) wiesz zgubiłam sie w kolejności ytych odżywek i kremów sunsilka:D już sama nie wiem co lepsze czy balsam do prostowania włosó czy płynny jedwab stosowane przed prostowanie:(:)

Gość zastanawiająca się
up

Gość zastanawiająca się
właśnie sie zastanawiam czy nie zrezygnowac z pianki do włosów na rzecz lakieru do włosów... mówię o co 2dniowej pielęgnacji włosów... bo na imprezy to obowiązkowo laiek na końcu;] ;)

Gość zastanawiająca się
laiek= lakier no cóż, może to i głupi temat jaki założyłam, ale wbrew pozorom ważny(przynajmniej dla mnie:D ) ech... czekam na opinie doświadczonych kobietek, ja nie mam wprawy a nie chce zaszkodzic włoskom

Gość zastanawiająca się
ok, to nie zrezygnuje z pianki :) tylko wiesz co? jak zastosuje balsam do prostowania włosów, potem piankę i włosy wyschną, to zaczynam prostowac i wiesz, włosy te są takie jakby suuche, że mam wrazęnie że się niszczą od tego prostowania i że sa bez "ocgrony" jak zamisat balsamu użyje przed prosotwaniem jedwabiu w płynie, to mam inne odczucie, ze sa zabezpieczone... no ale przecież to tylko złudzenie, prawda?

Gość zastanawiająca się
ano właśnie, postanowiłam raz w tyg. prostowac w weekend... na wyjście... zobaczymy:) dzięki👄 🌻 🖐️

Gość upupupupupupupupuppupu

Gość ktos jeszcze sie odezwie