Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość olenka00

moje rozstepy

Polecane posty

Gość olenka00

dziewczyny, mam pytanie w sprawie rozstepow. wszystkie kosmetyki jakie sa na rynku rozjasniaja rozstepy, a ja tego nie chce... mam je jasne i to bardzo, a karnacje ciemna. Co ja powinnam zrobic? sa one wyraznie widoczne i mam chyba tylko na posladkach :( znacie jakies pociemniajace kosmetyki? a po jasnych jakie sie zazwyczaj robia? czerwone?

Gość honoratka21
jak masz je jasne , to już nic za bardzo na nie nie poradzisz.

Gość olenka00
a wcieranie balsamow, masaze? moga cokolwiek zmienic? chociaz oslabic? mam ich niewiele, ale... sa :(

Gość Małgosssia
Jeśli rozstępy już się u Ciebie pojawiły nie pozbędziesz się ich. Nie wierz w reklamy i opowieści producentów kosmetyków a nawet parafarmaceutyków. Tabletki, żele, balsamy nie sprawią, że rozstępy znikną. Producenci muszą zachwalać jesli chcą sprzedać swoje produkty. Poczytaj w internecie jak powstają rozstępy. To są zmiany nieodwracalne. Pęka tkanka łaczna pod skórą. Jedyne produkty, które częściowo pomagają na rozstępy to kremy rozjaśniające skórę. Podobno zapobiegają też nowym zmianom. Ja tam mam je nie tylko na pośladkach ale i w górnej cześci ud. Olewam je. Cieszę się tym, że jestem zdrowa. Reszta mnie nie obchodzi. Wiem, że są kobiety co mają rozstępy na piersiach, brzuchu, ramionach. Być może wtedy jest to jakiś problem kosmetyczny, bo to już trudniej ukryć. Zwłaszcza ramiona latem. Ale tylko na pośladkach ?

Gość olenka00
dlatego sie nimi nigdy specjalnie nie przejmowalam... no ale - wyjscie na plaze tez wchodzi w gre ;-) zrobie sobie dzisiaj dokladny bilans - gdzie co mam. nie wiem jak uda obejrzec z tylu :D

Gość Małgosssia
moze lusterkiem ? Ja mam w łazience ściany z luster, jak się myje widzę wszystko jak na widelcu. Na plażę może dwu częściowy kostium z z bardziej zabudowanymi majtkami, coś w stylu damskich bokserek ? Podobają mi się takie kostiumy w stylu sportowym, chociaż widziałam podobne bardziej romantyczne, np. sam kostium jest w kolorze pomarańczowym a majtki przy udach wykończone są syntetyczną, dyskretnąkoronką, biustonosz miał ten sam kolor a koronka była przy ramiączkach.

Gość olenka00
to moze na serio takie bokserki? :-) na szczescie nie musze meic jednoczesciowego, bo ponad majtkami nie mam rozstepow itd. Ale czy takie bokserkowe sa modne?

Gość Małgosssia
A czy modne to nie wiem. Jestem do tyłu z modą. Ubieram się tylko w to w czym dobrze się prezentuję i czuję, bez względu na modę. Taki krój majtek odpowiada mi nie tylko w kostiumach kąpielowych. Mam także taką bieliznę. Są bardzo fajne komplety z koszulkami i biustonoszami. Wzory może podejrzeć na stronach www z damską bielizną. Może Cię coś zainspiruje.

Witam Ja jetsem po ciąży i rozstępy pojawiły mi się na brzuchu. Polecam kosmetyki Eveline i codzienny pelling zwykły albo kawowy, stosuje tak od 4 miesięcy i muszę powiedzieć, że rozstepy trochę się zmniejszyły.

Gość somorda
czarna napisz prosze które to kosmetyki eveline??

Evelin - serum intrensywnie wyszczuplające = ujędranijące Evelin- serum przeciw rozstępom

Gość do czarna 82
ale Twoje rozzstepy sa rozowe czy biale?

Gość rozstęp
najpierw sa rozowe a pozniej robia sie biale

Gość mama000
a co doradzicie na rozstępy na piersiach po ciaży

Gość no i padl temat

ze mam na brzuchu te wstrętne rozstępy to jeszcze mogę przezyć ale mam tez na piersiach teraz troche schudłam i jeszcze bardziej są one widoczne, wstydze sie pokazac mojemu chłopakowi bez stanika:( co ja mam zrobić 😭