emilcia26 0 Napisano Marzec 10, 2006 proszę powiedzcie dziewczyny jakie i dlaczego? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość pudry w kamieniu Napisano Marzec 10, 2006 bo takie też mozna uzywac jako sypkiego (zamiast nabrać puszkiem można pędzelkiem i wyglada się jak po muśnięciu sypkim). Lubię Stay Matte Rimmela i Skin Couture Powder Lumene. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
emilcia26 0 Napisano Marzec 10, 2006 no ja też wolę pudry w kamieniu a większość dziewczyn używa własnie sypkich i nie rozumiem właśnie dlaczego ten puder rimmel też bardzo lubię ale tego z lumeny nie używałam jeszcze Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość saffi Napisano Marzec 10, 2006 zdecydowanie w kamieniu! mój ulubiony to rimmel lasting finish transparent - dobrze matuje Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość tylko sypkie Napisano Marzec 10, 2006 ze wzgledu na to ze daja bardzo delikatne wykonczenie makijazu, nie tworzą maski efekt jest bardzo naturalny!! tez uzywalam kiedys rimmel stay matte i wydawalo mi sie ze jest super, dopoki nie sprobowalam pudrow sypkich Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość lejkaaaa Napisano Marzec 10, 2006 Dokładnie tez przerzuciłam sie z tych w kamieniu na sypkie i to tranparentne.zauważcie profesjonaliście do wykończenia makijażu używają wyłącznie sypkich. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
emilcia26 0 Napisano Marzec 10, 2006 tylko że jak ja używałam pudrów sypkich to miałam problem z tym że na pędzel zawsze nabierało mi się za dużo pudru a z pudrami w kamieniu nie mam takich problemów Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wiosna. 0 Napisano Marzec 10, 2006 W kamieniu. Mogę go pędzelkiem nakładać jak sypki. Poza tym mogę szybko np. w autobusie poprawić makijaż - przy pudrze sypkim średnio to możliwe. Dodatkowo przy pudrze sypkim łatwo nałożyć za grubą warstwę wyglądającą jak maska. Przy pudrze w kamieniu nie zdarzyło mi sie jeszcze coś takiego. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość popka Napisano Marzec 10, 2006 A jakie pudry sypkie transparentne - matujące polecacie ?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość koszlka2 Napisano Marzec 11, 2006 Taka cisza a ja tez jestem tematem zainteresowana sypki czy w kamieniu - ale jakiej firmy ?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach