Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Olciaaa

Tycie po diane 35 i jeanine?!!!

Polecane posty

Gość Olciaaa

Hej dziewczyny czy wasze ciało tak samo reagowało na te pigułki? Bo ja sporo przytyłam po diane35 i teraz od miesiaca biore jeanine i kurcze czuje sie jak balon....Teraz zastanwiam sie nad jasmine.Poniewaz lekarz zalecił mi pigułki o działaniu antyandrogennym.Napiszcie mi czy tez tak tyłyscie po tych lekach i czy yasmine jest lepszym rozwiazaniem?

Gość spoon
Wybacz, ale nie rozumiem takich postów... KAŻDA DZIEWCZYNA REAGUJE INACZEJ... Ni masz co porównywać ani liczyć statystycznie, bo to może się okazać nieprawdziwe w przypadku Twojego orgazizmu...

Gość Olciaaa
no to prosze, okrótka wypowiedz po jakich pig. przytyłyscie?

Gość Olciaaa
W takimrazie prosze o króciutki wypowiedzi na temat pigulek antyandrogennych:diane35, yeanine, yasmine...Które z nich biezecie i czy wam słuza? Z góry dzięki za wypowiedzi

ja boiore diane 35 ale jeszcze nie skonczyłam pierwszego opakowania, zostało mi chyba 8 tabletek, jak narazie nie przytyłam po nich, jesli chodzi o cere to na poczatku miałam niezły wysyp...teraz jest jakby lepiej i mam nadzieje ze bedzie jeszcze lepiej:) muszisz isc do ginekologa zeby ci dobrał odpowiednie tabsy

Gość Olciaaa
no mam nadzieje,ze po jeanine cera mi sie poprawi i waga wroci do normy

Gość klotkaaa
Przez dwa lata stosowania diane schudlam 10 kilo. Teraz od 3 miesiecy nie biore i przytylam 3(?) kilo. Ale faktem jest ze w pierwszych 2 miesiacach stosowania troche przytylam. Potem waga leciala tylko w dol. Bez diet, odchudzania sie i wyrzeczen po roku wymarzony i tak modny wyglad anorektyczek jest do osiagniecia. Wada- piersi moje wygladaly na male C

Gość Olciaaa
Kurcze chyba zapytam sie lekarza o Yasmine.Bo mna twarzy to mam dosłownie wysypkę.

diana - yeanina - yasmin u mnie pomylka byla yeanina - waga w gore - pyza sie ze mnie zrobila a twarz hm sie pogorszala falami diana bardzo milo wspominam - ale po roku brania dostalam zakaz od lekarza - choc wyniki idealne ... diane brałąm raczej leczniczo ;) niz zabezpieczajaco teraz yasmin skonczylam 4 opakowanie - twarz widze poprawe, piersi urosly ;) waga to z nia roznie na poczatku schudlama ale to pewnie temu ze przez miesiac mnie mdlilo rano i wieczorem - a teraz to ja wiecznie czuje sie glodna ;) wiec przerzucam sie na salate hehehe

Gość Olciaaa
No to może jeszcze ktoś cos wie ciekawego na ten temat???

Gość srutu tu tu
ja po diane miałam dobra wage - bralałam kilka lat czego bardzo żałuje bo mam problemy z wątrobą - i choć pytałam sie gin o to czy moge tak długo on zapewniał ze moge (zreszta lekarze dzila sie na tych co odradzaja diane i na tych co nie widza w dianie nic złego). Potem próbowałam inne rzeczy ale wracał;am do diane. Teraz po 5 latach odstawiłam tabsy i puchne jak balon, łapie kilogramy strasznie ....- 2 miesiace nie biore Z tym że cere mam lepsza niz na diane co mnie dziwi

Gość Olciaaa
Dziwne ale czasami tak jest,że po odłozeniu pigułek sie tyje.Ja tez przytyłam jak odłozyłam logest,później po diane jeszcze bardziej...

Ja biorę Regulon od 5 miesięcy i narazie złapałam 2 kg ale to raczej z powodu zimy i tego że jestem w domu z małym dzieckiem. Ale widzę że nie będzie źle i zrzucę te kg bo apetyt mi się nie zwiększył. Cera i włosy po Regulonie są super chociaż przedtem też nie narzekałam.

Gość kinga2
hej ja zazywałm diane to były moje pierwsze tabletkizle sie po nich czułam depresje wypadanie włosów najgorsze byly migreny wiec zrezygnowalam potem brałm jeanine myslałm ze jest lepije ale byłam nerwowa i troche mi sie przytyło wygladam ja balon i pracuje nad zrzutka tego teraz biore yasmin i jest oki nareszcie ale trzeba panować nad apetytem buzka

Gość boi sie
ja mam przypisane od lekarza diane ale boje sie ich stosowac.. czytalam ze od tego sie tyje i sa problemyz jajnikami.. czy to prawda???????????????

Gość katja242gazeta.pl
Jezeli ktos ma do odsprzedania diane to prosze o kontakt

Gość motylek16
moimi pierwszymi tabletkami był cilest i zarobiłam owego czasu 5kg, ale, nie powiem, obżarstwo mnie wtedy wzieło. potem przeszłam na yasminelle i diete i schudłam 7kg (och błogi okres :) ). teraz biore diane 2 tyg. pilnuje tego co jem i w sumie jem duzo mniej niz za diety, ale kg jeden przybył. i taka jedna uwaga, bo nie wiem jak to jest u was: na początku przyjmowania diane 35 miałam biegunki, ale od jakiegoś czasu zmieniły się one w zaparcia. podobne zabarcia miałam przy cilescie. ma to związek z tym, że po tych tabletkach nabiera się wody? mimo wszystko najmilej wspominam yasminelle, które z kolei odwadniają (piłam ok. 2 szklanek dziennie i to na siłe, bo nie miałam ochoty), nie czułam się taka zatoksyczniona w środku jak po innych. i nie powodują tycia ;)

Gość chiquitka1202
czy ma ktos do sprzedania dianę35? prosze o jak najszybszą odpowiedz!!

Gość Klaudia18
Czy ma ktos na sprzedaz diane 35 chociz jedno opakowanie kupie\!!!!!!!!!!!!!pisac na meila klaudia355@wp.pl

Gość Klaudia18
Kupię diane 35 moj meil klaudia355@wp.pl

Gość odsprzedam diane-35
Witam wszystkich, jeżeli ktos jest zainteresowany prosze o kontakt,osprzedam jedno opakowanie Diane-35.

Gość dorotha11
witam, jestem zainteresowana mój e-mail dorotha11@wp.eu

Gość Selena87
Kupie Diane 35 ,1-5 opakowan pilne. Prosze pisac na email selena.keti@gmail.com

Gość diane 35
sprzedam 3 listki diane 35

Gość diane 35
sprzedam 3 listki diane 35

Gość ania2367
Kupie pilnie diane 35

Gość kajapa
Kupię Diane 35. Proszę o kotakt mailowy :)

Kupie tabletki Diane-35!!!!! Pilne !! Prosze o kontakt gg 12107374 mail: siunia79@wp.pl